Bu kadar hain olma 10 lira icinWonn olunca gelenleri alma
Bu kadar hain olma 10 lira icinWonn olunca gelenleri alma
Sen gece uyurken biz uykusuz arkadasa destek veriyorduk hakkimiz degilmiBu kadar hain olma 10 lira icin
Sen gece uyurken biz uykusuz arkadasa destek veriyorduk hakkimiz degilmi
Kardeşim bu tarz konulara etkinlik sahibi karar verir 10 20 50 tl icin birbirinizi kırmaya gerek yokSen gece uyurken biz uykusuz arkadasa destek veriyorduk hakkimiz degilmi
DogruBen etkinlikte yokum takip begeni de yapmadim etkilik sahte mi gercek mi o da bellisiz ama nolur kimse şu soktugumun turbosunu almasin etkinliklerine
Kardeşim bu tarz konulara etkinlik sahibi karar verir 10 20 50 tl icin birbirinizi kırmaya gerek yok![]()
CEVRIMI BITEN TRENDBET BONUSU PAYLASMAK ISTEYENGelirse 10 kişiye 10
Ya kardes burda maci izleyerek bana hak sahibi oldugunu dile getirme allah icin tas attinda kolun mu yoruldu kimse seni zorla tutmadı sen uyusanda o kupon gelecekti neyse eger listeye alinacaksam beni almayin etkinlikten etkinlige devam et turboSen gece uyurken biz uykusuz arkadasa destek veriyorduk hakkimiz degilmi
Ya kardes burda maci izleyerek bana hak sahibi oldugunu dile getirme allah icin tas attinda kolun mu yoruldu kimse seni zorla tutmadı sen uyusanda o kupon gelecekti neyse eger listeye alinacaksam beni almayin etkinlikten etkinlige devam et turbo
Helal OLSUNYa kardes burda maci izleyerek bana hak sahibi oldugunu dile getirme allah icin tas attinda kolun mu yoruldu kimse seni zorla tutmadı sen uyusanda o kupon gelecekti neyse eger listeye alinacaksam beni almayin etkinlikten etkinlige devam et turbo
İnsanda biraz karekter olurTebrikler.
Turbo gene aç modunu açmış
Ulan turbo her etkinlikte aynısını yapıyorsun. Diyecek laf yok sana.
İnsanda biraz karekter olur
KAVGA ETMEYIN ISTEYENLE CEVRILMIS BONUSU PAYLASIRIMEtkinlik kovalamasını anlarım. Bende 3 4 forumda kovalıyorum. Para yok napalım. Ama insanlara sataşmak, sürekli ben ben demesi sinir bozuyor. Beğen geç. Takip ediyorsan et. Zaten bu paranın sana geleceği varsa gelir.
Öyle bunda o yokEtkinlik kovalamasını anlarım. Bende 3 4 forumda kovalıyorum. Para yok napalım. Ama insanlara sataşmak, sürekli ben ben demesi sinir bozuyor. Beğen geç. Takip ediyorsan et. Zaten bu paranın sana geleceği varsa gelir.
Paylas.KAVGA ETMEYIN ISTEYENLE CEVRILMIS BONUSU PAYLASIRIM