Deneme bonusu yok muNo no no
Deneme bonusu yok muNo no no
Sevgili arkadaşım kazananlar listesinde yoksunBenimki eklenmedi bir tek Drkaaneye81 kullanıcı adım
Listede Adınız gözükmemektedir.Benimki eklenmedi bir tek Drkaaneye81 kullanıcı adım
Futbol mu oynadin kardesimBen ne dedim goller yağıyor bana eklendi gole girdim daha gol olmadi olmaz da
İsmim var ama hala eklenmemiş beklemedeyimEklenenler eklendi yazsın görelim like ları
Güzel kullanıcı adınızı bana bağışlar mısınızİsmim var ama hala eklenmemiş beklemedeyim
Destek cok tatlisin 😅😅Güzel kullanıcı adınızı bana bağışlar mısınız
Bu nasıl konusma 😅😅Destek cok tatlisin 😅😅
Evet abi psg 6 1 oldu şimdi. 7.5 üstü olursa lille de takım golü 2.5 üstü olursa çekim.veriyorumFutbol mu oynadin kardesim
Oo hadi inşallah kanki kim Laz ımEvet abi psg 6 1 oldu şimdi. 7.5 üstü olursa lille de takım golü 2.5 üstü olursa çekim.veriyorum
Est efendim o sizin tatlılığınız ihiihihihihiDestek cok tatlisin 😅😅
Psg 7.5 üstü.Oo hadi inşallah kanki kim Laz ım
Capslockun attığı listeye bakmışım sanırım katılım listesi herhalde o 😁Güzel kullanıcı adınızı bana bağışlar mısınız
Hadi inşallah olurPsg 7.5 üstü.
Lille takım golü 2.5 üstü kaldı 2 mac geldi
Aslında psg ye kg girecektim depin gölüne 4.50 veriyordu girmedim 6 1 oldu keşke gireydim
Insallah olurEvet abi psg 6 1 oldu şimdi. 7.5 üstü olursa lille de takım golü 2.5 üstü olursa çekim.veriyorum
Psg tmm hadi lille bePsg 7.5 üstü.
Lille takım golü 2.5 üstü kaldı 2 mac geldi
Aslında psg ye kg girecektim depin gölüne 4.50 veriyordu girmedim 6 1 oldu keşke gireydim
Psg iptalPsg tmm hadi lille be