Tehdit varseninle aksam gorusucez![]()
Tehdit varseninle aksam gorusucez![]()
Dövüşmen guzumseninle aksam gorusucez![]()
Naber nerelerdesinDövüşmen guzum
dayiiiiiDövüşmen guzum
ari gibi sokarim kelebek gibi ucarim 😂Tehdit var
Arkadaş da sana güvenerek yatırım yapmış zaten müdür sen cozemezsen kimse çözemez bu konuyu ama o kadar para içerde olunca bırak da iki laf etsin adam karalamaya girmez oKonu basit Oyuncu arkadaş entebet sitesinde oyun oynamış ve kazanç elde etmiş doğrudur lâkin aynı anda başka sitedede oyunlar oynamıştır.Konu burda tıkanıyor nedeni oyun geçmişi gelmeden doğru veya yanlıştır diyemeyiz.GERÇEK ORTAYA CIKMADAN YALAN DÜNYAYI DOLAŞIR! !!!Bu yüzden yorum yapmadan konunun incelenmesi gereklidir. @Entebet destek ciddi anlamda iyi niyetli ve oyuncuları mağdur etmeyecek kadar işlerini iyi yapmaya özen gösteren bir firmadır bundan kuşkumuzda yoktur.Burda yapılması gereken tek şey @Barcashow7 süreci beslemesidir ki kendisinden zaten emin ama büro ile alakalı yorumları çok ciddi şekilde sadece karalamaca!!! Kurallar şartlar dahilinde oyun oynayan hicbir arkadaşın @Entebet destek parası kalmamıştır kalmazda ben buna kefilim NOKTA
karalamayı sen yapıyorsun zaten 😀 adam müdüre güvendi yazmıyorArkadaş da sana güvenerek yatırım yapmış zaten müdür sen cozemezsen kimse çözemez bu konuyu ama o kadar para içerde olunca bırak da iki laf etsin adam karalamaya girmez o
Benle ne alakası var sende boş konusuyorsun su ankaralamayı sen yapıyorsun zaten 😀 adam müdüre güvendi yazmıyor
tmm site kötü zevkine ödeme yapmıyor sen ne dediysen o yazmıyorum 😀😀Benle ne alakası var sende boş konusuyorsun su an
Oldu adam oynasın ben karalama yapıyorum diye hesap incelemeye gitsinMillet 100 200 TL alamayinca gözü dönüyor demedigi kalmıyor onları da gördük![]()
Şimdi müdür farklı siteden aynı anda oynamamisla ne alakaKonu basit Oyuncu arkadaş entebet sitesinde oyun oynamış ve kazanç elde etmiş doğrudur lâkin aynı anda başka sitedede oyunlar oynamıştır.Konu burda tıkanıyor nedeni oyun geçmişi gelmeden doğru veya yanlıştır diyemeyiz.GERÇEK ORTAYA CIKMADAN YALAN DÜNYAYI DOLAŞIR! !!!Bu yüzden yorum yapmadan konunun incelenmesi gereklidir. @Entebet destek ciddi anlamda iyi niyetli ve oyuncuları mağdur etmeyecek kadar işlerini iyi yapmaya özen gösteren bir firmadır bundan kuşkumuzda yoktur.Burda yapılması gereken tek şey @Barcashow7 süreci beslemesidir ki kendisinden zaten emin ama büro ile alakalı yorumları çok ciddi şekilde sadece karalamaca!!! Kurallar şartlar dahilinde oyun oynayan hicbir arkadaşın @Entebet destek parası kalmamıştır kalmazda ben buna kefilim NOKTA
Biraz daha zaman geçsin ben karalama yapıyorum diye ödeme yapılmadı denilecekŞimdi müdür farklı siteden aynı anda oynamamisla ne alaka
Bana herkes güvenebilir kurallar çerçevesinde oynayan herkesin arkasindayim.Lakin arkadaş başka forumda entebet bilet etkinliğine katıldı bu konu ordan geliyor heralde orda ilgilenilmeyince burda derdini anlatıyor ki anlatsın da ama üslup önemli yok kapacaklar vermeyecekler diyerek algı oluşturulmaya çalışılması karalamasir.Konu basit arkadaş aynı anda farklı sitelerden oyunlar oynamış oyun geçmişi incelenecek bu bilgi kendisine bildirildi emin ise beklesin hep birlikte görelimArkadaş da sana güvenerek yatırım yapmış zaten müdür sen cozemezsen kimse çözemez bu konuyu ama o kadar para içerde olunca bırak da iki laf etsin adam karalamaya girmez o
Bu konuda bana da algı var @kumarbaz üzerime oynuyor kulağını çekBana herkes güvenebilir kurallar çerçevesinde oynayan herkesin arkasindayim.Lakin arkadaş başka forumda entebet bilet etkinliğine katıldı bu konu ordan geliyor heralde orda ilgilenilmeyince burda derdini anlatıyor ki anlatsın da ama üslup önemli yok kapacaklar vermeyecekler diyerek algı oluşturulmaya çalışılması karalamasir.Konu basit arkadaş aynı anda farklı sitelerden oyunlar oynamış oyun geçmişi incelenecek bu bilgi kendisine bildirildi emin ise beklesin hep birlikte görelim
ben sizede buroyada sonsuz guven sahibiyim oyleki entebet yetkilileri baska sitede kalmis parami kendileri ödemek için muhteşem bi teklifte bile bulunmuslardi ama bazi arkadaslara izah etmekte zorlaniyor insanBana herkes güvenebilir kurallar çerçevesinde oynayan herkesin arkasindayim.Lakin arkadaş başka forumda entebet bilet etkinliğine katıldı bu konu ordan geliyor heralde orda ilgilenilmeyince burda derdini anlatıyor ki anlatsın da ama üslup önemli yok kapacaklar vermeyecekler diyerek algı oluşturulmaya çalışılması karalamasir.Konu basit arkadaş aynı anda farklı sitelerden oyunlar oynamış oyun geçmişi incelenecek bu bilgi kendisine bildirildi emin ise beklesin hep birlikte görelim
Saygılar abi konuyu baştan aşağı okudum hep olumsuz konuşuyorsun yanlışım varsa afola biraz bekliyelim @despara34 hallederBu konuda bana da algı var @kumarbaz üzerime oynuyor kulağını çek![]()
İnşallah sonu olumlu olur ne diyelimSaygılar abi konuyu baştan aşağı okudum hep olumsuz konuşuyorsun yanlışım varsa afola biraz bekliyelim @despara34 halleder