Destek bende de yok gelmemişler daha sen talep ver cekim icinYok kardeş destek ortada yok
Destek bende de yok gelmemişler daha sen talep ver cekim icinYok kardeş destek ortada yok
Verilmiyor aktif bonusunuz var diyo hem yarin 10diyorlarDestek bende de yok gelmemişler daha sen talep ver cekim icin
Inşallah çekersin bu parayı bekle bakalım canlı desteğin gelmesini cekersen etkinlik yap bari bedavadan para😂Verilmiyor aktif bonusunuz var diyo hem yarin 10diyorlar
Hihi cekersem etkinlik kaldiInşallah çekersin bu parayı bekle bakalım canlı desteğin gelmesini cekersen etkinlik yap bari bedavadan para😂
En azindan bana 😂 cekersin sabirli ol bende bakıyorum canlı desteğe gelince söylerimHihi cekersem etkinlik kaldi
TM gelince şöyle bende bakiyomEn azindan bana 😂 cekersin sabirli ol bende bakıyorum canlı desteğe gelince söylerim
Tamam kankaTM gelince şöyle bende bakiyom
Bence 10=30yada 11 de gelirlerTamam kanka
Aynen ama birazdan acarlar canli destegi yatiracaklar parani merak etme 100 tl yi yatırmayan site görmedimBence 10=30yada 11 de gelirler
Hayırlı olsun knkiBence 10=30yada 11 de gelirler
Dur daha adam beni görmedi 😂Hayırlı olsun knkibizi de gör bak
bonushood adamı görürDur daha adam beni görmedi 😂
En altta telefon numaraları yazıyor ara istersenBence 10=30yada 11 de gelirler
Kanka canlı destek geldiTM gelince şöyle bende bakiyom
Yatırırlar rahat olGördüm
O numara arama kabul etmiyor aradimKanka canlı destek geldi
Rahatim kardeşYatırırlar rahat ol
Gerek yok zaten canlidestek geldi onlar halleder simdiO numara arama kabul etmiyor aradim