Aynen adam sonunu düşünüyor sakin oluyoradam emanet parayi 1 maça oynayip kaybetmek istemiyor
Aynen adam sonunu düşünüyor sakin oluyoradam emanet parayi 1 maça oynayip kaybetmek istemiyor
Kanka korkarak oynarsan zaten gelmez basicaksin mk ya gelir ya gideradam emanet parayi 1 maça oynayip kaybetmek istemiyor
Bak insanca birşey diyorum kötü birşeyde demedim edebini bozmaSana sormayacam ben zaten saygımi bozmadım seni ilgilendirmez
kendi bildiğini yapsın bize bol şans demek düşerKanka korkarak oynarsan zaten gelmez basicaksin mk ya gelir ya gider
Edebimi bozacak ne dedim kufur mu ettim sana? Senle ilgili bisey yok o yüzden seni ilgilendirmez dedimBak insanca birşey diyorum kötü birşeyde demedim edebini bozma
Şu mahoni denilen herif çok aksi kisilige sahipBak insanca birşey diyorum kötü birşeyde demedim edebini bozma
Tamam kardeşim aynen böyle devam etEdebimi bozacak ne dedim kufur mu ettim sana? Senle ilgili bisey yok o yüzden seni ilgilendirmez dedim
Sende sinirlendirme durduk yere adamıŞu mahoni denilen herif çok aksi kisilige sahip
Etkinliklerime gelip abi çekme aksiysem😉Şu mahoni denilen herif çok aksi kisilige sahip
Hangu maclar kaxinci sayfa ? 🙄maçlari unuttuk takip edin !!
Maclar aksammaçlari unuttuk takip edin !!
Maclarin baslamasina cok var daha
Aksam 8 de maclarHangu maclar kaxinci sayfa ? 🙄
Maçlar akşam çekim 3 gün sonramaçlari unuttuk takip edin !!
Evet modum panik yaptirdi 🙄😆Aksam 8 de maclar