Sikinti valla umarim hallolutaynen otobüs parası öyle böyle haftada 20 alırım etkinliklerden arkadaşları düşünüyorum
Sikinti valla umarim hallolutaynen otobüs parası öyle böyle haftada 20 alırım etkinliklerden arkadaşları düşünüyorum
Hâla sözumun arkasindayim da yok ben kesin kufur edevem senle muhattap olmamam lazim yoksa ban yicemYesen çok güzel olur yemezsen dalga gececem😂😂😂 hani kesin katliyodun kasayi
Ben issizim de senin isin mi var kasa katlamaya çalışıyosun mac sallayarak hani kesin gelirdi niye gelmedi macin onu soyleHâla sözumun arkasindayim da yok ben kesin kufur edevem senle muhattap olmamam lazim yoksa ban yicem
Çok üzülürüm küfür edersen normal yolla başa cikamadin küfüre başvur ☺ maçın yattı kactin maçın gelse nasıl bildin ama diye ortalıklarda dolanacaktın senin gibileri çok gordumHâla sözumun arkasindayim da yok ben kesin kufur edevem senle muhattap olmamam lazim yoksa ban yicem
Link atarmisin basqan100 yap çek hemen atiyolar
Kanka yaz internete çıkar bende bilmiyorum su an mac olduğunu ben alalı 2 3 ay olduLink atarmisin basqan
OkÇok üzülürüm küfür edersen normal yolla başa cikamadin küfüre başvur ☺ maçın yattı kactin maçın gelse nasıl bildin ama diye ortalıklarda dolanacaktın senin gibileri çok gordum
Betslin deneme bonusumuz yok diyorKanka yaz internete çıkar bende bilmiyorum su an mac olduğunu ben alalı 2 3 ay oldu
Deneme değil pazartesi günü youtube bonusuBetslin deneme bonusumuz yok diyor
Haa tmDeneme değil pazartesi günü youtube bonusu
1.50 ana para çevrimi yattı sonra 100 ü çekecektim minimum çekim 200 kalan 100 da eridi@Blacklion ne yaptın çekebildin mi şimdi uyandım
Tüh geçmiş olsun kısmet değilmiş1.50 ana para çevrimi yattı sonra 100 ü çekecektim minimum çekim 200 kalan 100 da eridi
aynenTüh geçmiş olsun kısmet değilmiş
Kanka kafam com güzel yaKanka nerelerdesin @Capslockk
Ne içtin yineKanka kafam com güzel ya
Alkol malkolNe içtin yine