Ya muhabbettin var diyo nerden varsa😂😂😂😂Ya tutarsa 😂😂😂
Ya muhabbettin var diyo nerden varsa😂😂😂😂Ya tutarsa 😂😂😂
Sen ne yapiyon burda tek başına hodda değilsinYa tutarsa 😂😂😂
her yerde küfür hakaret bi sakin ol beYa bu köpek gecende konu açtı kimseye yollamadı başka forumlardada acıyor
Hala buna adminler onay veriyor adam dalga geciyor milletde oltaya geliyor
hoddayım ara da buraya da takılıyorumSen ne yapiyon burda tek başına hodda değilsin
Git şikayet et burdanda banlather yerde küfür hakaret bi sakin ol be
ben seni şikayet etmedim etmemde sıkıntı yok benim için çeneni tutsan hiçbirsey olmayacakGit şikayet et burdanda banlat
Kardeşim gtu başı oynayan sahtekar 2 yüzlü menfaatci gördümmü sinirleniyorum hepsi bu sende maşallah. Hep sinyaldesin
kaç gün ban yedinGit şikayet et burdanda banlat
Kardeşim gtu başı oynayan sahtekar 2 yüzlü menfaatci gördümmü sinirleniyorum hepsi bu sende maşallah. Hep sinyaldesin
Görmek istemeyenler var hala ark her yerde aynı konuyu açıyor gidiyor dalga geciyor tekrar atim görseliIhtiyacinizi konu altina yazın en çok ihtiyacı olanlardan papara isticem 2 kişiye 50 4 kişi 25 o size kalmış .
Modum Onay.
soruma cevap vermedinGörmek istemeyenler var hala ark her yerde aynı konuyu açıyor gidiyor dalga geciyor tekrar atim görseli
Burak kardesim napiyonnn senIhtiyacinizi konu altina yazın en çok ihtiyacı olanlardan papara isticem 2 kişiye 50 4 kişi 25 o size kalmış .
Modum Onay.
Ağlamayın bu kadar aAçlıktan ağzımız kokuyo hesaplar 0,00 tl atabilirsen cok sevinirim iyi gunler. 1064452522