Bol sansÜST ÜSTE OYNARSAN KAYBEDERSİN..
KENDİNE LİMİT KOY..
BENİM LİMİT 500.
BolşansÜST ÜSTE OYNARSAN KAYBEDERSİN..
KENDİNE LİMİT KOY..
BENİM LİMİT 500.
?Hava atmaya mi geldin oğlum sen etkinlik yapsana
AYNEN HAVA ATMAYA GELDİM
Bak sen hem bana muhalefet oluyon
O at havaniAYNEN HAVA ATMAYA GELDİM
Bol şans etkinlik var mıÜST ÜSTE OYNARSAN KAYBEDERSİN..
KENDİNE LİMİT KOY..
BENİM LİMİT 500.
Hahah ne etkinliği kardeş adam buraya hava basmaya geldi yineBol şans etkinlik var mı
Sen yazdığını oku insanlara oğlum diye hitap etme etkinlik yapmak için yada başka bişey için senden icazet mi alacaklar. Gelip gidip millete sataşıp sorun çıkarmaBak sen hem bana muhalefet oluyon
..AYNEN HAVA ATMAYA GELDİM
Ha sorun çıkartan biziz yani sen buranın modu isen burda o kadar kişi etkinlik yaparken bu burda hava atamazSen yazdığını oku insanlara oğlum diye hitap etme etkinlik yapmak için yada başka bişey için senden icazet mi alacaklar. Gelip gidip millete sataşıp sorun çıkarma
kimse etkinlik yapmak zorunda değilHa sorun çıkartan biziz yani sen buranın modu isen burda o kadar kişi etkinlik yaparken bu burda hava atamaz
Bu forumun amacı nedir tam söleyebilir misiniz? Ben öle kaba tabirleri yapmam asla da forumun amacı bu değil sanki sadece yapılan şey forumun amacına uygun değil amaç nedir onu çözemedim halaSen yazdığını oku insanlara oğlum diye hitap etme etkinlik yapmak için yada başka bişey için senden icazet mi alacaklar. Gelip gidip millete sataşıp sorun çıkarma
Amaç ilk başlarda haksızlığın önüne geçmek di şimdi bakiyom kimde canlı var üst kademe oldaBu forumun amacı nedir tam söleyebilir misiniz? Ben öle kaba tabirleri yapmam asla da forumun amacı bu değil sanki sadece yapılan şey forumun amacına uygun değil amaç nedir onu çözemedim hala![]()