Çalışmıyorum telefonu satamam malesef elim ayağım ovalla telefın falan varsa sat yada işyeırnde patronundan ıste bu olabılır
Fikir var ama zararın daha çok olur en mantıklı olan telefon al sat işi faturadan falan ama o da zarar köküne kadarCiddi fikri olan arkadaslar soylerse sevinirim
Alamiyorum ki hattım 5 aylik telefon alinmiyor uzerine yoksa alirdim simdiye zarar da olsaFikir var ama zararın daha çok olur en mantıklı olan telefon al sat işi faturadan falan ama o da zarar köküne kadar
Bankayla sorun yasadigim icin vatan evkur falan da vermiyor denemiştim öncedenevkurdan falan al dıcem de oda yarın hemen vermez onay surecı falan var ondada
1 ay iyiysek 2 ay kotuyuz☺hep bu hallere ıddaa yuzunden duşuyoruz bılyorsunzu degılmı
Inanirim kardes ogrencilikte bende yasadim o durumuvalla ınanmassın belkı bende ekmek alcak para yok
Borcum bir arkadaşıma.bende son care zaten söyleyecektim ertelemeyi param olmadığını ama yine de yarin ola hayrola diyerekten bir fikir alayım dedim belki bir cozum bulurum diyeAnladığım kadarı ile borç meselesi. Bu durumda yapılacak olan şeyler kime borçlu olduğun ile ilgilidir.
Elden borcun var ise , dürüstçe o kişiye şu an için veremeyeceğini söyle. Gerçekten ödemek istediğini ama şu şu sebeplerden ödeyemiyorum de. Ödemek içinde bir takvim sun o kişiye. Ve o takvime muhakkak uy.
Bankaya borcun var ise, kredi veya kredi kartı . Çalışmıyor isen yani Sgk’dan herhangi bir şekilde maaş almıyor isen. Ve ilgili kredi veya kredi kartı borcundan dolayı en fazla son yapılandırma süreçlerinden sonra, haciz gelir. Ve hiç bir şey alamazlar senden.
Sıkıntılar bizler yani insanlar içindir. Elbetteki düşünmekten kendimizi alıkoyamayız. Ama her şeye rağmen panik durumdan kurtarmalıyız kendimizi. Dünyanın sonu değil. İş olaki kendimizi bilelim. Gerçekten bu durumdan/durumlardan kurtulmak için neler yapabilirize imkanlar ve sahip olduğumuz yetenekler doğrultusunda bakalım. Ne bilim gerekirse inşaatta , kahvehanede, lokantada,, çalışalım. Emin ol kardeşim kurtuluş , samimi olarak bir yol belirleyip , o yolun hakkını vermek için inadına defaat ile o yol üzerinde yürümekten geçecektir.
Tekrar söyleyeyim , dürüstçe ifade etmek. Seni çok rahatlatacaktır.
Geçmiş olsun diliyorum. Umarım yoluna koyacaksın.
1 lira bulunur akraba vs destek çıksın kotu gunde elbet anlarlar haldenInanirim kardes ogrencilikte bende yasadim o durumu
Kardesim herkes bulamiyor malesef bazi insan 100 lira bazi insan 1000 lira bazi insan 10 bini kolay buluyor.bende su an 1000 lira bulamayacak durumdayim1 lira bulunur akraba vs destek çıksın kotu gunde elbet anlarlar halden
valla dostum orası oyle ama baska cozum yolu yok gıbı tl al sat muhabbetı donmus zaten baska turlu bulamazsınKardesim herkes bulamiyor malesef bazi insan 100 lira bazi insan 1000 lira bazi insan 10 bini kolay buluyor.bende su an 1000 lira bulamayacak durumdayim