Ben orada fazla mesaja girmezsdim.baska konulara ama burda herkes samimi ortam güzelyalan söylemeyim cokta tanımıyorum
Ben orada fazla mesaja girmezsdim.baska konulara ama burda herkes samimi ortam güzelyalan söylemeyim cokta tanımıyorum
annesi hasta dedi
Tebrikler baskan@kumarbaz @lazio34 @fiorino21 10k olduk sonunda foruma katılmamı saglayan kumarbaz kardesime tesekkurler
dogruda olsa senın verecegın 10 20ylemi kurtuluyo bunlar dolandırıcı ayaklarıannesi hasta dedi
teseekkurlerTebrikler baskan
Doğrudogruda olsa senın verecegın 10 20ylemi kurtuluyo bunlar dolandırıcı ayakları
Değerli KuponBaz Ailesi 10k msj etkinliği için kotamız ilk 4 kişiydi ve son olarak mahoni arkadaşımiz ilk 4 girip ödülünü almıştır.Bu etkinlik olarak da sonlandirdik ilerleyen dönemlerde tekrar bu konuyla alakalı bir etkinlik çalışması yapabiliriz.Herkese bol sans@kumarbaz @lazio34 @fiorino21 10k olduk sonunda foruma katılmamı saglayan kumarbaz kardesime tesekkurler
nasıl yaniDeğerli KuponBaz Ailesi 10k msj etkinliği için kotamız ilk 4 kişiydi ve son olarak mahoni arkadaşımiz ilk 4 girip ödülünü almıştır.Bu etkinlik olarak da sonlandirdik ilerleyen dönemlerde tekrar bu konuyla alakalı bir etkinlik çalışması yapabiliriz.Herkese bol sans
İlk 4 kişi diyonuz ama ödül hem mod olmada veriyonuzDeğerli KuponBaz Ailesi 10k msj etkinliği için kotamız ilk 4 kişiydi ve son olarak mahoni arkadaşımiz ilk 4 girip ödülünü almıştır.Bu etkinlik olarak da sonlandirdik ilerleyen dönemlerde tekrar bu konuyla alakalı bir etkinlik çalışması yapabiliriz.Herkese bol sans
zaten ilk 4 teyımDeğerli KuponBaz Ailesi 10k msj etkinliği için kotamız ilk 4 kişiydi ve son olarak mahoni arkadaşımiz ilk 4 girip ödülünü almıştır.Bu etkinlik olarak da sonlandirdik ilerleyen dönemlerde tekrar bu konuyla alakalı bir etkinlik çalışması yapabiliriz.Herkese bol sans
Ya kardeşim otekileri mod olmuşzaten ilk 4 teyım
İşte ilk fiyasko başladımodlarıda saysanız 4 üncuyum ıyı bakın
?İşte ilk fiyasko başladı
Mudurum senin tam bilgin yok sanirim bastan modlar dahil degil denildiDeğerli KuponBaz Ailesi 10k msj etkinliği için kotamız ilk 4 kişiydi ve son olarak mahoni arkadaşımiz ilk 4 girip ödülünü almıştır.Bu etkinlik olarak da sonlandirdik ilerleyen dönemlerde tekrar bu konuyla alakalı bir etkinlik çalışması yapabiliriz.Herkese bol sans
nedir bu kumarbaz
Evet aynnnMudurum senin tam bilgin yok sanirim bastan modlar dahil degil denildi