İyi pazarlar dilerim öncelikle. www.queenbet157.com eski bir site aslında ama bilmeyen ve üye olmayanlar için paylaştım. Yatırım şartı yok 100 tl maks min çekim. Diğer şartlar fotoda.
Alırsın dostumCnli destege baglndim
Kirve hayırlı olsunİyi pazarlar dilerim öncelikle. www.queenbet157.com eski bir site aslında ama bilmeyen ve üye olmayanlar için paylaştım. Yatırım şartı yok 100 tl maks min çekim. Diğer şartlar fotoda.
Saolasın köylüm napıyon ne var ne yokKirve hayırlı olsun
Allaha şükür kirve sen ne yapıyorsunSaolasın köylüm napıyon ne var ne yok
Napalım be kirvem bizde üni iş güç koşuşturmasındayız şu sıralarAllaha şükür kirve sen ne yapıyorsun
Eyvallah kirvemhayırlı olsun kirve
Kolay gelsin kirve modluk şerefine yaparsın bı etkinlik herhaldeNapalım be kirvem bizde üni iş güç koşuşturmasındayız şu sıralar
Takılıyom öyle boş boş kirve sen@BabanınOgluKemal napıyon aga
yeni uyandım bendeTakılıyom öyle boş boş kirve sen
Kardeşim forumda para isteme konuları yasak normalde. Bilerek ses çıkarmadım bi kere sorarsın geçersin diye her başlığa yazıyorsun gereken işlemi yapmak zorunda kalacağım devam edersenYa arkadaşlar şunu bi türlü çekemedim 50 papara lazım dolandırıcı değilim 70 tl falan geri atabilirim bi yardımcı olan olursa yazabilirmi bana acaba rica etsem
Tamamdır kusura bakmayın Paparam onaysız para yükleyemedim cepbank hakkımda bitik yoksa yazmadım pardonKardeşim forumda para isteme konuları yasak normalde. Bilerek ses çıkarmadım bi kere sorarsın geçersin diye her başlığa yazıyorsun gereken işlemi yapmak zorunda kalacağım devam edersen
onaysız hesaba para yükleye biliyorsunTamamdır kusura bakmayın Paparam onaysız para yükleyemedim cepbank hakkımda bitik yoksa yazmadım pardon
Nası?onaysız hesaba para yükleye biliyorsun