sezgin3443
Guest
@BabanınOgluKemal sorular gelain
Sana atsam ali gelecek banada at mehmet banada at diyecek yok kirvem kazanırsan 2 katını atacam daha ne istiyon 😂10 da değil 5 e fitim ben yeter bana![]()
Dimi😀10 da değil 5 e fitim ben yeter bana![]()
mendilin benden
Biri erken görür diğeri geç görür ayıp olur o yüzden 21.45de gelecek@BabanınOgluKemal sorular gelain
Tamam dır bekliyoruz 🤗🤗Biri erken görür diğeri geç görür ayıp olur o yüzden 21.45de gelecek
Katılacaklar burada sor grlsin hemenBiri erken görür diğeri geç görür ayıp olur o yüzden 21.45de gelecek
BekliyorummBiri erken görür diğeri geç görür ayıp olur o yüzden 21.45de gelecek
5 dk sonra soracağımKatılacaklar burada sor grlsin hemen
Zaten iki kişiyiz ver gitsin bize 😀😀Katılacaklar burada sor grlsin hemen
bekliyoruz zor olmasın.Biri erken görür diğeri geç görür ayıp olur o yüzden 21.45de gelecek
Aranızda kemal sunal filmerini izleyen varsa rahat hatırlar soruların cevabınıbekliyoruz zor olmasın.
hep onlarla büyüdükAranızda kemal sunal filmerini izleyen varsa rahat hatırlar soruların cevabını
hepsini ezbere biliyom 😀Aranızda kemal sunal filmerini izleyen varsa rahat hatırlar soruların cevabını
Oooooo çok izledimAranızda kemal sunal filmerini izleyen varsa rahat hatırlar soruların cevabını
AynenAranızda kemal sunal filmerini izleyen varsa rahat hatırlar soruların cevabını