Beğenmemekle ilgili degil katma beni zaten yolladigin kiside bi sigara alsin bari
Ben mesela 7 var 10 daha gelirse sigara alacağım )
Beğenmemekle ilgili degil katma beni zaten yolladigin kiside bi sigara alsin bari
Önemli olan o işte 😃Sevindim adına devamını getir![]()
Sigara ne alakaBeğenmemekle ilgili degil katma beni zaten yolladigin kiside bi sigara alsin bari
Yav sen ne sacmaliyorsun1 1 yolla o halde senin mantikla 20 kisi faydalansin
Kanka fazla olup olmamasına kafanı takma borçlarını ödemene yetsin yeter kaç hafta oldu 1 krş kazanamıyorum benFazla degil kanka ya yine de bir odememi yapar
Kardeşim ne salca oldunya adam durdukyere 2kisiyi sevindircek sende yap ayni şeyi bizde seji tebrik edelim1 1 yolla o halde senin mantikla 20 kisi faydalansin
Konumda paylaştımNBA maçı olan var mi
begendiremiyoruz adamaKardeşim ne salca oldunya adam durdukyere 2kisiyi sevindircek sende yap ayni şeyi bizde seji tebrik edelim
Bakcam 👍Konumda paylaştım
Sen sakin ol reyizKardeşim ne salca oldunya adam durdukyere 2kisiyi sevindircek sende yap ayni şeyi bizde seji tebrik edelim
Abi selam. Nasılsın? Gözükmüyorsun hiç..Hayırlı olsun.
Sen nerden denk geldin onu.merak ediyom kasimda üyelik açıp ilk defa bu konuda türedinArkadas etkinlik sahibi sensin eyvallah ama bizimkide öneri rahat rahat atar siteye o bakimdan 10 tl kabul eden site az sayida var
A.s.İyidir seni sormalı,Geliyorum ama o zamanlar sen olmuyorsun.Abi selam. Nasılsın? Gözükmüyorsun hiç..
1 tl yatırım kabul eden 10 tl de eder demiArkadas etkinlik sahibi sensin eyvallah ama bizimkide öneri rahat rahat atar siteye o bakimdan 10 tl kabul eden site az sayida var
Begenmiyorsan saçma yorumlarini kendine sakla aga git bu konudan adami actigina pisman etmeArkadas etkinlik sahibi sensin eyvallah ama bizimkide öneri rahat rahat atar siteye o bakimdan 10 tl kabul eden site az sayida var
Dostum onerinu duzgun yapsan anlarim sen gelmis 10 tl nedir ya 20 yap diyosun.1 kisiye 20 yapsak mi desen herkes anlarArkadas etkinlik sahibi sensin eyvallah ama bizimkide öneri rahat rahat atar siteye o bakimdan 10 tl kabul eden site az sayida var