Benim önerim çekilişle yapman bence adaletlisi o sanırımDostum onerinu duzgun yapsan anlarim sen gelmis 10 tl nedir ya 20 yap diyosun.1 kisiye 20 yapsak mi desen herkes anlar
Benim önerim çekilişle yapman bence adaletlisi o sanırımDostum onerinu duzgun yapsan anlarim sen gelmis 10 tl nedir ya 20 yap diyosun.1 kisiye 20 yapsak mi desen herkes anlar
Bide şu açıdan düşün belki o iki kişiden bir tanesi o 10 TL yok cevircek etkinlik yapacak daha çok kişiye faydası olacakArkadas etkinlik sahibi sensin eyvallah ama bizimkide öneri rahat rahat atar siteye o bakimdan 10 tl kabul eden site az sayida var
Ya kırnayın birbirinizi relax kazanmışsın sevinelimDostum onerinu duzgun yapsan anlarim sen gelmis 10 tl nedir ya 20 yap diyosun.1 kisiye 20 yapsak mi desen herkes anlar
İyi diyelim iyi olsun.. doğrudur abi göremedim ne zamandır bir selam vereyim dedimA.s.İyidir seni sormalı,Geliyorum ama o zamanlar sen olmuyorsun.
Cekilisle yanlis kisilere gidiyor sevdigim adamlara gitsinBenim önerim çekilişle yapman bence adaletlisi o sanırım
Eksik olma kardeşim 🙂İyi diyelim iyi olsun.. doğrudur abi göremedim ne zamandır bir selam vereyim dedim
Beni seviyor Muş’unCekilisle yanlis kisilere gidiyor sevdigim adamlara gitsin
Okey kesene bereketCekilisle yanlis kisilere gidiyor sevdigim adamlara gitsin
Evet dostumBeni seviyor Muş’un![]()
Dostum Yaşar düşmanım ölür 😀😀🤭🤭😊😊Evet dostum
Tebrikler bol kazançlarCekim talebi verdim para gelene kadar begenip yorum yapan 2 kisiye 10 tl
Not=Cekilis degil kendim seçecem
Tebrikler bol kazançlar dilerimCekim talebi verdim para gelene kadar begenip yorum yapan 2 kisiye 10 tl
Not=Cekilis degil kendim seçecem
Senin roll sayfası hic aktif değil kurabiye yiyemedik biDaim olsun
Bu ara ödemem çok dağıtım yapamıyorum kısa sürede olacak inşallahSenin roll sayfası hic aktif değil kurabiye yiyemedik bi
Atıyorum özelden kanka teşekkür ederim@DAYI kardesim birinci kisi sensin papara alayim