alfa97
Guest
peki ben kimi bekliyim kimin paparasinin arkasinda pusuya yatiyim 😁çekim yapmak için beni bekliyor 😀 @lazio34
peki ben kimi bekliyim kimin paparasinin arkasinda pusuya yatiyim 😁çekim yapmak için beni bekliyor 😀 @lazio34
Afiyet olsun@Sercan37 teşekkürler geldi![]()
Konu kilit kanka para gelince atarim paralari papara atinpeki ben kimi bekliyim kimin paparasinin arkasinda pusuya yatiyim 😁
Kara bahtimin a m kHerkes herkese para atiyor bi ben kalfim sap
Valla ben zamaninda millet geçimi forumdan yapıyor deyince tepki çekiyordum ama harbiden öyle.
Sigara = etkinlik parasi
Yemek = etkinlik parasi
Abi herşeyi burada yapilacak etkinliğe mi bagladiniz bir gun etkinlik cikmassa sigara icmeyip yemek yemeyecek misiniz 😀
Ben duydum duymayanlar düşünsün 😍😍😂😂onu bende bulurum onemli olan papara sesi duymak duydun mu bu gece😁 gerci sana diyorum ben senden beterim iki dk musade et utanip gelecem 😂
.Konu kilit kanka para gelince atarim paralari papara atin
Mod olmuşsun hala burda para mi bekliyorsun yazik günah aldığın 2.500 tl den utan yazik yazikpeki ben kimi bekliyim kimin paparasinin arkasinda pusuya yatiyim 😁
Insallah baska zaman dostumTüh biz olamadık![]()
mod olduk diye soy adımızı sabancı zannediyorlar ben sana ozelden gosteririmMod olmuşsun hala burda para mi bekliyorsun yazik günah aldığın 2.500 tl den utan yazik yazik