Teşekürler@Akdgn006 üyemiz , Twitter etkinliğimizden kazandığı ödül ile siteye yatırım yapıp çekim yapmıştır ve 2 kişiye 10 TL vermek istiyor sağ olsun.
Bu gönderiyi 3:15 e kadar beğenenlerden belirlenecektir. Kendisine teşekkür ederiz
@Akdgn006 üyemiz , Twitter etkinliğimizden kazandığı ödül ile siteye yatırım yapıp çekim yapmıştır ve 2 kişiye 10 TL vermek istiyor sağ olsun.
Bu gönderiyi 3:15 e kadar beğenenlerden belirlenecektir. Kendisine teşekkür ederiz
Gönderiyi beğenmeyi unutma@Akdgn006 Bacaraatda ya kaybeder ya kazanırım diyordu kazanmıs demekkı 1 saatde tebrik ederim)
KuponBaz yetkilierine teşekkür ederim ve kardeşlerim abilerim gönül hep çok vermek ister ama gücümüz buna yetiyor ne demişler alacan verecen ekonemi can verecen ben 20lira aldim borcumu oducem 160lira Çektim insallah birileride benim verecegimden nasiplenir@Akdgn006 üyemiz , Twitter etkinliğimizden kazandığı ödül ile siteye yatırım yapıp çekim yapmıştır ve 2 kişiye 10 TL vermek istiyor sağ olsun.
Aynen kardeşim 😂😂@Akdgn006 Bacaraatda ya kaybeder ya kazanırım diyordu kazanmıs demekkı 1 saatde tebrik ederim)
Ben alacağımı aldım fazlası göz çıkarırGönderiyi beğenmeyi unutma![]()
Gönlü zengin insanlar her zaman bir adım öndedir teşekkürler 🙏👏@Akdgn006 üyemiz , Twitter etkinliğimizden kazandığı ödül ile siteye yatırım yapıp çekim yapmıştır ve 2 kişiye 10 TL vermek istiyor sağ olsun.
Reis tebrikler de ne ara cektin ya🤣🤣KuponBaz yetkilierine teşekkür ederim ve kardeşlerim abilerim gönül hep çok vermek ister ama gücümüz buna yetiyor ne demişler alacan verecen ekonemi can verecen ben 20lira aldim borcumu oducem 160lira Çektim insallah birileride benim verecegimden nasiplenir
Tesekkurler@Akdgn006 üyemiz , Twitter etkinliğimizden kazandığı ödül ile siteye yatırım yapıp çekim yapmıştır ve 2 kişiye 10 TL vermek istiyor sağ olsun.
Tebrikler@Akdgn006 üyemiz , Twitter etkinliğimizden kazandığı ödül ile siteye yatırım yapıp çekim yapmıştır ve 2 kişiye 10 TL vermek istiyor sağ olsun.
@Akdgn006 onaylarsa elbetteAma bak pc'deyim çekilişi ben yapabilirim)
Hızlı kumar cevirdik tak tak kırmızı dedim geldi mavi dedim geldi😂😂baktım kaybediyorum biraktimReis tebrikler de ne ara cektin ya🤣🤣
Yap gardasım sıkıntı yok lazio34 kardeşim de onay verirseAma bak pc'deyim çekilişi ben yapabilirim)