BOLSANSSadece 5 korner lazım
İlk yarı 8 çıktı gelirse 2 kişiye 10 tl
dostum deprem olmuş geçmiş olsun ilk aklına forummu geldi ?@tugce INSGELİR ABI ACIL PARA LAZIM DEPREM MAGDURUYUZ
Bu da yeni taktik mi utanmıyorsunuz da anasını satayım 10 lira ne mağdurluğunu giderecek devlet tam destek hiçbir şeyi esirgemiyor şu anda 10 lira hayatını kurtaracaksa ben atayım aq duygu sömürcüsü olarak kullanmayın şu olayı.@tugce INSGELİR ABI ACIL PARA LAZIM DEPREM MAGDURUYUZ
Ya bi sg sövecem şimdiABI DSARDAYIz HERŞEY EVDE KALDI BAŞKA CAREM YOK
Nasıl başka çaren yok? Ana baba amca dayı teyze enişte eş dost kimse yok forum varABI DSARDAYIz HERŞEY EVDE KALDI BAŞKA CAREM YOK
ABI FARKINDAYSAB DILENMIYIRUN HERŞEY EVDE KALDI USTUMUZDE GÜÇ HIC BİŞEY YOKBu da yeni taktik mi utanmıyorsunuz da anasını satayım 10 lira ne mağdurluğunu giderecek devlet tam destek hiçbir şeyi esirgemiyor şu anda 10 lira hayatını kurtaracaksa ben atayım aq duygu sömürcüsü olarak kullanmayın şu olayı.
Kaybol gözünü seveyim ne diyorsun sen ya sen mi çok akıllısın biz mi çok safız cidden deprem mağduru olan binlerce insan var şu anda dışarlarda devlette tüm kapılarını açtı ne ihtiyacı varsa karşılanıyor boş yapma kaybolABI FARKINDAYSAB DILENMIYIRUN HERŞEY EVDE KALDI USTUMUZDE GÜÇ HIC BİŞEY YOK
Şerefsizlik yapmana gerek yok 10 tl için afeti bahane etme annesi babasını kaybedenler varABI FARKINDAYSAB DILENMIYIRUN HERŞEY EVDE KALDI USTUMUZDE GÜÇ HIC BİŞEY YOK
Yemin bile ederim ki olucak iyi bak 85 den sonra6 dakkada 4 korner çok zor ya