Yine cikmadi kazanan arkadaslari tebrik ederim herkese bol kazanclar
takip felan yok nerde yazdim gostersene ?Kafasına gör verdi bencebaşta takip felan yok diye yazıyorlar sonradan değişiyorlar anlamıyorum
![]()
Adalet yok adalet yoksa sana bana cikmaz kardesYine cikmadi kazanan arkadaslari tebrik ederim herkese bol kazanclar
Al beğenip yorum yapmanız yeterli yazmışsın.Halkbank Galatasaray voleybol maçini Halkbank 3.5 handikapta kalırsa 2 kişiye 13 tl maç 19.00 da beğenip yorum yapmaniz yeterli. Mesaj şarti vs yok.
Ulan mac gelmeden wonn yaziyosun daha konusuyor musun zaten adam seni almadi bile listeye o yüzdenYapacakları etkinliğe de başlayacağım .. tövbe tövbe ağzımı bozacaklar
Ya bir dur abicim bu mudur yani bu mudurUlan mac gelmeden wonn yaziyosun daha konusuyor musun zaten adam seni almadi bile listeye o yüzden
Bosver kardes sans isi adam vermek zorunda degil 2 kisiyi secip onlari uygun gormus kalanlara tebrik etmek duserAdalet yok adalet yoksa sana bana cikmaz kardes
BudurYa bir dur abicim bu mudur yani bu mudur
Küfür etmek istemiyorum sana lütfen zorlama
Ya alsın kim alıyorsa orası önemli değil sadece şartlar başta belli olsa sıkıntı yok17 sayfa olmuş bu sayfalarin hepsini mahoni ve dayı yazdıysa haketmistir tebrikler.
Etme bosver yarin yine 10 lira icin yazarsin lazim olurum sana.Küfür etmek istemiyorum sana lütfen zorlama
Sana da lazım olur kardeş sana daEtme bosver yarin yine 10 lira icin yazarsin lazim olurum sana.
10 lira icin degil adalet yok@April37 çekiiş yaparmısın 10 lira için sinir krizi geçirecek adamın teki
Senden bisey istemedjm bu zamana kadar istemem de rahat olSana da lazım olur kardeş sana da