Ben katılmıyorum o yüzden@Capone diğer 2kisiye 30tl etkinlik noldu amk 1hafta oldu açıklamadınız yeni konu açtınız
Ben katılmıyorum o yüzden@Capone diğer 2kisiye 30tl etkinlik noldu amk 1hafta oldu açıklamadınız yeni konu açtınız
Son günlerdeki etkinlerde kazanıpta kime gönderilmemiş acaba ?La bırakın dalga geçiyorlar resmen
Şu topun nerde olduğu konu modum çekilişte aynı kişi 2 kere çıktı @Capone dediki bir kişiyi tekrar cekecem 2 gündür ses seda yok unuttunuz herhaldeSon günlerdeki etkinlerde kazanıpta kime gönderilmemiş acaba ?
Su 50tlyi bana atın konu kapansın gitsinSon günlerdeki etkinlerde kazanıpta kime gönderilmemiş acaba ?
Sorayım hemen kendilerineŞu topun nerde olduğu konu modum çekilişte aynı kişi 2 kere çıktı @Capone dediki bir kişiyi tekrar cekecem 2 gündür ses seda yok unuttunuz herhalde
Atan ben olsam direk etkinlik yapardık biliyon 🤷♂️Su 50tlyi bana atın konu kapansın gitsin
sen ne konuşuon birader ağzını topla haddini bilBoş boş konusmayın youtube kanallarında videolu cekilili var hepsinin gecin izleyin
biliorum takılıyorumAtan ben olsam direk etkinlik yapardık biliyon 🤷♂️
takip edildi2 kişiye 30 TL Papara veriyoruz !
Merhaba arkadaşlar bugün ki kaarimizdan 2 kişiye 30 TL Papara veriyoruz.
**Yapmanız Gerekenler
1- Bizi Twitter'de Takip et ( KuponBaz Twitter )
2- Bu gönderiyi beğen
3- Bu konun altına Papara numaranı yaz !
4- Sadece 1 hesaptan katılabilirsiniz.
Etkinlik yarın gece 12 de bitecek !
Bol şanslar
Ekli dosyayı görüntüle 13783