ben modlardan müsait olana atarım onlar acsın konuKonu mu açacaksın burdan mı çekiliş kardeşim
ben modlardan müsait olana atarım onlar acsın konuKonu mu açacaksın burdan mı çekiliş kardeşim
Hadi bakalım bekliyoruz abi kesene bereketben modlardan müsait olana atarım onlar acsın konu
Bence şuan tebrik edenler arasından isimleri ver onlar olsun daha mantıklıben modlardan müsait olana atarım onlar acsın konu
Tebrileraynen cekim gelsin 3 kişiye 20 tl kumarbaza atarım o uygun bi cekiliş yapsın
ben modlardan müsait olana atarım onlar acsın konu
Bencede yeni konuda olmayan şansımız da gider 😂Bence şuan tebrik edenler arasından isimleri ver onlar olsun daha mantıklı![]()
@lazio34kim müsait mod arkadaşlardan cekim geldi
tamam biri bana yazsın papara yollayım
İşini karışmak gibi olmasın burdan tebrik edenlerin isimlerini ver onlar arasında olsun ilk tebrik ettik şansımız olsuntamam biri bana yazsın papara yollayım
cekilişe ben karışmıyorum modlar nasıl isterse öyle olsunİşini karışmak gibi olmasın burdan tebrik edenlerin isimlerini ver onlar arasında olsun ilk tebrik ettik şansımız olsun![]()
Tebrikler kesene bereket bol sanslarkim müsait mod arkadaşlardan cekim geldi
Peki nasıl dersen etkinlik sahibi sensin die sölemiştim öneri olarakcekilişe ben karışmıyorum modlar nasıl isterse öyle olsun
buyrun benim paparacitamam biri bana yazsın papara yollayım