alfa97
Guest
sen @Noyann1967 ve @Nach00 yaptigim butun cekiliskerde kazaniyorsunuz bu ne baldir arkadassen paha biçilemezsin. :d
sen @Noyann1967 ve @Nach00 yaptigim butun cekiliskerde kazaniyorsunuz bu ne baldir arkadassen paha biçilemezsin. :d
AynenYanlış bir etknilik oldu.
Ben niye yokum yabu noyanla rasheed yaptigim butun cekilislerde kazaniyorlar az once locabetin cekilisinde de kazandilar killandim kendimden valla sanki beni bi paket sigaraya satin almislar gibi 😂😂cekilis Çekiliş Sonuçları | Çekiliş Yap
www.cekilisyap.com
Niye kiYanlış bir etknilik oldu.
zaten kuponda etkınlıgı belırtmedı sonradan belırttıParasında değilim yeniden çekiliş yapılması tarafındayım beni de katmayın etkinliğe yanlış mesajdaki beğenenlerden seçildi benim fikrim hayırlı forumlar.
bende mi sana atiyorum paparayitebrikler paparalar bana beyler
sen @Noyann1967 ve @Nach00 yaptigim butun cekiliskerde kazaniyorsunuz bu ne baldir arkadas
cekiliste ciktin mi ki 😀bende mi sana atiyorum paparayi
abone oldunuz anasini satiyim bundan sonra ust uste iki kere cekilisimden cikanlardan ayak basti parasi alacagim 😂@alfa97 güzel çekiyon kanki dünde çıkmıştım![]()
Tebrikler kardeşim@alfa97 güzel çekiyon kanki dünde çıkmıştım![]()
Öyle ama yapacak bir şey yok artıkzaten kuponda etkınlıgı belırtmedı sonradan belırttı