alfa97
Guest
valla biri digerine papara atinca benimde atasim geliyor sen bana bakma devam et 😂cekiliste ciktin mi ki 😀
sen niye atiyon anlamadim![]()
valla biri digerine papara atinca benimde atasim geliyor sen bana bakma devam et 😂cekiliste ciktin mi ki 😀
sen niye atiyon anlamadim![]()
Paracı demiştimabone oldunuz anasini satiyim bundan sonra ust uste iki kere cekilisimden cikanlardan ayak basti parasi alacagim 😂
Dostum yazdığın an kontrol ettim ben listeyi çıkardım paylaştım sen beğenmişsin belki bendede hata olabilir ama en son hemsir44 beğenmiş ondan 2 yada 3 dk sonra beğenmişsinBenim vardi ?
Beni niye almadın sen çekilişevalla biri digerine papara atinca benimde atasim geliyor sen bana bakma devam et 😂
saglık olsun dıcez @despara34 barı kupon attta tek umıdımız sen kaldınÖyle ama yapacak bir şey yok artık![]()
Ben alınmamışımDostum yazdığın an kontrol ettim ben listeyi çıkardım paylaştım sen beğenmişsin belki bendede hata olabilir ama en son hemsir44 beğenmiş ondan 2 yada 3 dk sonra beğenmişsin
İsimleri yazdığın sıra beğenmiş olamaz mıyımDostum yazdığın an kontrol ettim ben listeyi çıkardım paylaştım sen beğenmişsin belki bendede hata olabilir ama en son hemsir44 beğenmiş ondan 2 yada 3 dk sonra beğenmişsin
ıns abı burda ısmımız bıle yazılmadı gece cıkartalım bısey barıgeceye bı nba kuponu yaparım tutarsa yine dağıtırız biraz nba calışalım![]()
@rasheed yollandi
listeyi ben hazirlamadim ki beni cekilis yapmam icin etiketlediler liste hazirdi kopyalayip aninda yaptim cekilisi :/Beni niye almadın sen çekilişe
@Hemsir44 nere alınmamışsın anlamadım bu lşste neAynen liste bu
Beni nie alıntı yaptın benim bi itirazım yok çıkmamasına rağmen@Hemsir44 nere alınmamışsın anlamadım bu lşste ne
listeyi ben hazirlamadim ki beni cekilis yapmam icin etiketlediler liste hazirdi kopyalayip aninda yaptim cekilisi :/
Hani nerdeyim başkan@Hemsir44 nere alınmamışsın anlamadım bu lşste ne