Karşılaştır 5.sırada ben yoktum az öncecekilis Çekiliş Sonuçları | Çekiliş Yap
www.cekilisyap.com
al ya tıkla bak listeye
Karşılaştır 5.sırada ben yoktum az öncecekilis Çekiliş Sonuçları | Çekiliş Yap
www.cekilisyap.com
al ya tıkla bak listeye
oyle zaten senden sonra benim etiketim geliyor yanlislikla kendimide ekledim sonra farkedip sildim benim yaptigim cekiliste haksizlik olmaz olursa bi daha cekilis yapmam![]()
İyi hadi öyle olsunoyle zaten senden sonra benim etiketim geliyor yanlislikla kendimide ekledim sonra farkedip sildim benim yaptigim cekiliste haksizlik olmaz olursa bi daha cekilis yapmam![]()
Karşılaştır 5.sırada ben yoktum az önce
Banane banane daha çok çıldır istiyorum 😁niye insanı çileden çıkarıyorsun? internet özülüsü. çekiliş ekran görüntüsündeki çekiliş adresini atıyorum sana. daha inanmıyorsun ya.
Bir kişi01:47 oldu yazdımi yoksa çekilişmi tekrardan
attigim cekilis listesinin linkini hic tikladin mi sen ? yok tiklayip kontrol ettiysen o zaman bana mutlaka torbacinin numarasini yolla ozelden valla bayildim kafayaİyi hadi öyle olsun
Kardeşim inan boşuna tantana yapıyosun mod un paylaştığı listede varsın ben anlamadım hala seni yazmayayım dedim duramadım inanİyi hadi öyle olsun
o gunahini vermez 😀@Noyann1967 olsa kesın bana bırakırdı bosuna cekılıs yapmayın atın![]()
Ekli dosyayı görüntüle 8938
insanları haksızlık yaptığıyla itham etme. çekiliş ilan adresi yazan yerdeki adresi adres çubuğuna yazıp çekiliş sayfasına ulaşabilirsin.
[/QU yav hala orda msnz
cekilis mi var yine
Hangi listeKardeşim inan boşuna tantana yapıyosun mod un paylaştığı listede varsın ben anlamadım hala seni yazmayayım dedim duramadım inan![]()
1 kişi çekiliş başkan geri kalanlardancekilis mi var yine