@Barcashow7 başkan ordamisin
Özelden kötü birşey yazmadım.ben gayet normal bı yazı buraya da atabilin sıkıntı yok son gorulmede hata olduğunu nerden bilelim bı bakiyon 1 dk önce bı bakiyon 3 dk önce aktiflik sen söyleÖzelden neler yazmışsınız vallaha billahi yazık birşey demiyorum demek ki siz hiç tanımamışsınız
Suçlu aramak istiyorsan o hatyi fuz nlesinler forumun sahibi milletin aklında soru işareti de kalmaz kardeş yeri geldiğinde ben seni çıkıp savundum daÖzelden neler yazmışsınız vallaha billahi yazık birşey demiyorum demek ki siz hiç tanımamışsınız
Lan şans parasi köpeği 10 lira için yirtma kendini gel ben atayım sana10
10 tl icin konuyu silmis.
Tartısmayın kardesım öyle birşey yok ben uyuya kaldım halbuki yeni kalktım onlarda galyana getirilmiş yazdırmıslarLan şans parasi köpeği 10 lira için yirtma kendini gel ben atayım sana
Bak oğlum siktir git adam oldun basimaLan şans parasi köpeği 10 lira için yirtma kendini gel ben atayım sana
10 lira icin bunlar böyle dilenci iste açlar güzel kardeşimTartısmayın kardesım öyle birşey yok ben uyuya kaldım halbuki yeni kalktım onlarda galyana getirilmiş yazdırmıslar![]()
10 lira icin türkiyeyi ayaga kaldirdinizBak oğlum siktir git adam oldun basima
Lan meseleyi bilmeden konuşma papara at sana atarım sigara paranı kopek10 lira icin türkiyeyi ayaga kaldirdiniz
Yanlıslık olmus biz germeyelim ortamı kardeşim takılma kimseye sende ricamdır10 lira icin bunlar böyle dilenci iste açlar güzel kardeşim
Beyler bakın rica ediyorum diyorumLan meseleyi bilmeden konuşma papara at sana atarım sigara paranı kopek
Parliament iciyom ben 😅 o kadar paran var mi dilenciLan meseleyi bilmeden konuşma papara at sana atarım sigara paranı kopek
At yollarım uzun iç koçumParliament iciyom ben 😅 o kadar paran var mi dilenci