Yazıklar olsunUtanmadan 10 tl icin konuyu silmis.
Yazıklar olsunUtanmadan 10 tl icin konuyu silmis.
10 tl icin konuyu silmis.İlk başta dedik cizgini bozma diye ama adamlar mod olunca yaptıklarına bak şimdi gelir farklı bı konudan tartışma basladirr konuyu silmeye vaktin oluyo ama cevap verme vaktin olmuyor
Yoksa ben atacam @xxensar61 yazık sana10
10 tl icin konuyu silmis.
Goruyon vermiyo@xxensar61 yuzsuz bide moderator cevap versenee.
Valla kardeşim yaptık bekliyorummEe konu sahibi yok bu ıs çözülürse demenizi direk yapan 20 kişiye demiş ses soluk yok
Aynen kral öylede ıs çözülürse dememiş yapan herkese demiş ilk 20 ye oyuzden dedim etkinlik sahibide sağlam kişi baska forumlardan biliyom ama bakalimValla kardeşim yaptık bekliyorumm
Bakalım nolacakAynen kral öylede ıs çözülürse dememiş yapan herkese demiş ilk 20 ye oyuzden dedim etkinlik sahibide sağlam kişi baska forumlardan biliyom ama bakalim
valla söylediği miktar az para diyil 1000 tl ıns sözünde dururBakalım nolacak
Eğer büyük miktarlar cekiyorsa yapmaz ama almayı bekliyo ise yaparvalla söylediği miktar az para diyil 1000 tl ıns sözünde durur
Kardeşim bak ben yeri geldi seni savundum sende iyi biliyon@ISYANKAR @Hmdbjk Size yazıklar olsun ben şimdiye kadar hangi etkinlik yaptım da kazananın parasını vermedım bu 1 ikincisi konuyu ben sılmedım konu ıcınde tartısma oldugu ıcın admın sılmıs olabılır 3. su dün 3 kişi parasını bunlar @Fatalblowx @metin6300 @Tolga1453 bu adamlara bi sorun bakalım biraz konusun ve ben insanım sabaha kadar forumda durdugum ıcın sabah yatıp bu saaatde kalkıyorum ama yaptığınız ayıp üzüldüm
Eğer büyük miktarlar cekiyorsa yapmaz ama almayı bekliyo ise yapar
Valla kardeşim bilmiyom kiTamamda alınca dememiş ki yapan herkese demiş vermesi lazim