Daha etkinlik diyon 😄😄😄kerizSanada patlicann
Daha etkinlik diyon 😄😄😄kerizSanada patlicann
Isine bak lan nebeDaha etkinlik diyon 😄😄😄keriz
😄😄😄😄Isine bak lan nebe
bu tereddüt değilmiş ne vereğini hiç bilmiyomuşunİlk var işaretledim sonra üst sonra alt
Adminler sahte etkinlil aciyo ilk defa gördüm bunuböyle rezil bir forum görmedim daha da girmem bu foruma amk forumu suç bende bonushood gibi forum varken ne diye buraya girersin
Benim şahsi açtığım bir konu değildiveremiycekseniz hiç açmayın o zaman insanları kandırmayın
Size bagli modorator acmisti ama bu arkadsi oyaladi ayiptirBenim şahsi açtığım bir konu değildi
o zaman sen niye siliyosun çelişkili açıklamalarBenim şahsi açtığım bir konu değildi
ya nasıl olsa yapamazlar diye açtılar reklam amaçlı. Baktılar birileri kazancak gibi hemen sildileraçan arkadaş konuşuyordu katılmak zorunda degilsin demişti ama kendide etkinlik yapmak zorunda değildi ve kaçmış uyanık
ya nasıl olsa yapamazlar diye açtılar reklam amaçlı. Baktılar birileri kazancak gibi hemen sildiler![]()
etkinliği açan silmiyo ki KuponBaz siliyo![]()
yani ama konuyu acan kişi sorumlu bence papelin sucu yok
silmek zorunda kalıyor ama mantıklı ol o zmn ben buraya etkınlık acayım ve kacıp gidim ve admin versin parayı olur mu öyleetkinliği açan silmiyo ki KuponBaz siliyo![]()
o açanda adminin adamı zatensilmek zorunda kalıyor ama mantıklı ol o zmn ben buraya etkınlık acayım ve kacıp gidim ve admin versin parayı olur mu öyle