50 TL olsa bonusla uğraşan aklında sorun vardobrabet 50 tl yatırımlı maksimum çekim 200 tl alt üst dahil çevrimli bol şanslar
En azından bonustan kazanırsa eline para geçeceğinin garantisi var, 50 lirayla direkt oynayınca 200 lira kazanacağının garantisi mi var amk ne kadar boş yorum yapıyonuz50 TL olsa bonusla uğraşan aklında sorun var
Konuşma üslubuna dikkat ettEn azından bonustan kazanırsa eline para geçeceğinin garantisi var, 50 lirayla direkt oynayınca 200 lira kazanacağının garantisi mi var amk ne kadar boş yorum yapıyonuz
Seninde yazdığına göre bu bonusu alan herkes geri zekalı oluyor o zaman ?Konuşma üslubuna dikkat ett
sen harbi boşsunKonuşma üslubuna dikkat ett
bir ara çok iyiydi sonra baskin yedi bu siteYatırım yapılır mı sağlam mı ?
Dobrabet ve kalebete pılis baskın yapmıs 2 sınınde sahıbı aynı kısı yakalanmus herseye el konmusdobrabet 50 tl yatırımlı maksimum çekim 200 tl alt üst dahil çevrimli bol şanslar
Kalebet baskin yese ben coktan patlardim kardeşDobrabet ve kalebete pılis baskın yapmıs 2 sınınde sahıbı aynı kısı yakalanmus herseye el konmus
bi ara ikisinede olmuştu galiba eskiden dobrada çok oynardim şimdi yanindan gecmemDobrabet ve kalebete pılis baskın yapmıs 2 sınınde sahıbı aynı kısı yakalanmus herseye el konmus
Bu dediğin kaç ay önce oldu. Kale 50 kere açıklama yaptı alakamız yok bunlarlad diye. Üzerinden 6 ay falan geçti adamlar hala faalDobrabet ve kalebete pılis baskın yapmıs 2 sınınde sahıbı aynı kısı yakalanmus herseye el konmus
Dobra sıkıntıda kalede birşey yokDobra patladı daha önce bulasmayın