yazık sana yazık kendini belli ettin ben seni bu forumda barındırmam görüceksinEvet kanka iyi gunler kanka yazma uza kanka
yazık sana yazık kendini belli ettin ben seni bu forumda barındırmam görüceksinEvet kanka iyi gunler kanka yazma uza kanka
Cidden cok konustu konuyu cok uzatti siteyi kötüledi ama site guveni ve forum guveni acısından umarim parasini oderler.sitenin yerimde olsam bende ris birimine alir birr hafta bekletirdim o kadar laftan sonraaga risk birimine girdi artık
zaten oyle olur muhtemelenCidden cok konustu konuyu cok uzatti siteyi kötüledi ama site guveni ve forum guveni acısından umarim parasini oderler.sitenin yerimde olsam bende ris birimine alir birr hafta bekletirdim o kadar laftan sonra
ben artık senin o tongona düşmem merak etmeŞahıslar ban yemekten bikmadi![]()
Evet kankaben artık senin o tongona düşmem merak etmekendini akıllı zanneden enayi.
Tamam da bende böyle saçmalık görmedimCidden cok konustu konuyu cok uzatti siteyi kötüledi ama site guveni ve forum guveni acısından umarim parasini oderler.sitenin yerimde olsam bende ris birimine alir birr hafta bekletirdim o kadar laftan sonra
Siteyi cok kotuledi kardssim kimse bu sitede oynamasın falan dedi dunden beri daha risk birimi incelemeden oyle demeye baslamistiTamam da bende böyle saçmalık görmedim
Yok çok konuştu .. yok şöyle dedi
Küfür etmediği sürece bence sorun yok ?![]()
Tekrar söylüyorum abicimSiteyi cok kotuledi kardssim kimse bu sitede oynamasın falan dedi dunden beri daha risk birimi incelemeden oyle demeye baslamisti
Kufur de etti iste sorun da orda 😂 kac kere uyardim kendisini yapma etme diye durmadiTekrar söylüyorum abicim
Küfür etmediği argo konuşmadığı sürece bence sorun yok
Bu uygulama tam olarak keyfi bir uygulama![]()
risk birimi olmasi lazimdi ama biz engel olmuştuk ödeme olucakti ama siteyi karalamaya devam edince böyle bi iyiliği neden yapalimki 🙂Tekrar söylüyorum abicim
Küfür etmediği argo konuşmadığı sürece bence sorun yok
Bu uygulama tam olarak keyfi bir uygulama![]()
Siz sitenin adamı değilsinizki Başkanrisk birimi olmasi lazimdi ama biz engel olmuştuk ödeme olucakti ama siteyi karalamaya devam edince böyle bi iyiliği neden yapalimki 🙂
biz halktan yanayiz ama cidden rahatsiz edici söylemde bulundu ilk uyarida dursaydi böyle olmazdiSiz sitenin adamı değilsinizki Başkansiz halktan birisiniz
ya da önceden öyleydiniz
Neyse ya artık kendileri bilir ne diyeyim![]()
Dostum sana soyle diyim dun dsha ortads bisey yokken siteye siz gece benim parami rulette temizlersiniz faaln diyordu uye olmak isteyen birine uye olma bu site dolandırıcı dedi surekli tartisma cikardi beklemedi yani duzgunce beklese çözülürdü isi rahat rahatSiz sitenin adamı değilsinizki Başkansiz halktan birisiniz
ya da önceden öyleydiniz
Neyse ya artık kendileri bilir ne diyeyim![]()
24 saat kurali bile kalkabilirdi ama çok ileri gittiDostum sana soyle diyim dun dsha ortads bisey yokken siteye siz gece benim parami rulette temizlersiniz faaln diyordu uye olmak isteyen birine uye olma bu site dolandırıcı dedi surekli tartisma cikardi beklemedi yani duzgunce beklese çözülürdü isi rahat rahat
kuruyoruz merak etme bizde konuşana saygi var ama boşa karalama var 24 saat dayanamadi 168 saat beklesin 🙂Sadece empati kurmaya davet ediyorum sizi
Saygılarım ile
Aynen biraz nazik olsa ihtiyacım var dese en azindan yarisini dun yarisini bugun çekmesine bile izin verirlerdi ama anlamsiz sekilde buyuttu olayi24 saat kurali bile kalkabilirdi ama çok ileri gitti
kuruyoruz merak etme bizde konuşana saygi var ama boşa karalama var 24 saat dayanamadi 168 saat beklesin 🙂