sezgin3443
Guest
Ben de istereem😁
@sermet geldi o cözsün bi dk
Aga al herkesi 6 kişi olsun allah belanızı vermesin ya![]()
sen kac kısıye atıcanbaba 23.05 e kadar begen 3 ksı var 7 kısı cekılısle belırlıyelım dıyorum ne dıyosun @yargici
Hahahahahah helal😂😂Aga al herkesi 6 kişi olsun allah belanızı vermesin ya![]()
Ben de 23 20 ye kadar beyenenlerden yapin🙄baba 23.05 e kadar begen 3 ksı var 7 kısı cekılısle belırlıyelım dıyorum ne dıyosun @yargici
Kardesim tesadufen oyle denk geliyor keske fikirlerini duzgun bir sekilde dile getirsen zaten ben sadece etkinlik sahibine soylemiyorum katilanlarinda dusuncesini aliyorumya bsg sonradan geliorsn hep ayni terane
6 yapalım modum sana göndereyim bensen kac kısıye atıcan
10 gece dedi sonradan kardesim23.05 e kadar begennler cekılıssız alır eksık kalan kısılerı de sonra begenenler arasında cekılısle secerız artık 4 kıs 6 kısı 10 kısı kac kısye odıceksen @yargici
tamma6 yapalım modum sana göndereyim ben
aynen aga hak hukuk budur23.05 e kadar begennler cekılıssız alır eksık kalan kısılerı de sonra begenenler arasında cekılısle secerız artık 4 kıs 6 kısı 10 kısı kac kısye odıceksen @yargici
Başkan durumu çöz diye çağırdık iyice karıştırdın herkesi al 6 kişi seç bitsin23.05 e kadar begennler cekılıssız alır eksık kalan kısılerı de sonra begenenler arasında cekılısle secerız artık 4 kıs 6 kısı 10 kısı kac kısye odıceksen @yargici
Bencede 😃Başkan durumu çöz diye çağırdık iyice karıştırdın herkesi al 6 kişi seç bitsin
bencede cekılısle 6 kısıye cekıyorum kıme cıkarsa bol sanslarBaşkan durumu çöz diye çağırdık iyice karıştırdın herkesi al 6 kişi seç bitsin