martabeti önerebilirim %25 bonus oran şarti ikinsidede 1.5Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz güzel, sağlam %25 -30 çevrimsiz yatırım bonusu veren site var mı? Büyük yatırım yapıcam büyük oynucam. Güzel site öneren olursa arkadaş bonusundan falan faydalanabilir
Bi bakiyim eğer hoşuma giderse yatiriyim sende arkadaş bonusundan yararlan en az 1000 yatırcam sana da baya verir yani10 kya kadar rahat verir
dur sponsor forumda soruyum 1000 mi yatircan ?Bi bakiyim eğer hoşuma giderse yatiriyim sende arkadaş bonusundan yararlan en az 1000 yatırcam sana da baya verir yani
1000-2000 de olabilirdur sponsor forumda soruyum 1000 mi yatircan ?
sorayim1000-2000 de olabilir
istersen wp verebilirim 100 tl az bi miktar değil boşa gitmesin 🙂Akşama doğru yatırabilirim, haber veririm sana yatırırken arkadaş bonusundan yararlanırsın![]()
Tamam baska site bul oraya atalımmartabet iptal adamlar 100 tl verecek 11x cevrim diyor
şimdi dersten çıktım halletcezTamam baska site bul oraya atalım
EVet yatırım zamanı dostum buldun mu güvenilir sağlam site?şimdi dersten çıktım halletcez
hemen buluyorum da 1000 yatican dimiEVet yatırım zamanı dostum buldun mu güvenilir sağlam site?
1000 yatırıcam %20-25-30 veren güzel güvenilir olması lazımhemen buluyorum da 1000 yatican dimi