AlllTwitter yok bende o yüzden sıraya girmeye gerek yok
AlllTwitter yok bende o yüzden sıraya girmeye gerek yok
Ben twitter kullanmıyorum o yüzden
Kardeşim sen iyimisin canliya ilet sana atti foto zaten ilet ekler.Ben twitter kullanmıyorum o yüzden
İyiyim daha önce başıma geldi 150 kişi bekledimKardeşim sen iyimisin canliya ilet sana atti foto zaten ilet ekler.
Attım ya ekrannnİyiyim daha önce başıma geldi 150 kişi bekledimsonunda twitter dan paylaşıp ekran görüntüsü atmadım die vermediler
ondan o kadar sıra bekleyemem
o yüzden öle dedim
![]()
Aman boşver artık sıkıldım gereksiz bonustan son 3 siteden aldığım yatırımsız deneme bonusunun çevrimi yapıp çekemedim yok kimlik yok bilmem ne yok ikametgah valla uğraştığıma yazıkAttım ya ekrannn
Kardeşim canliya gir al ve 25 TL frebet dedim direk eklediAman boşver artık sıkıldım gereksiz bonustan son 3 siteden aldığım yatırımsız deneme bonusunun çevrimi yapıp çekemedim yok kimlik yok bilmem ne yok ikametgah valla uğraştığıma yazık
Ya vermesi bişey değil o kdar çevirip sonra çekemicem garanti bişey bulurlar son 3 siteden aldığım bonusların hepsini çevirdim çekemedim türlü türlü bi bahaneleri sebebiyle o yüzden bununda öle olmayacağının garantisi yokKardeşim canliya gir al ve 25 TL frebet dedim direk ekledi
DeneYa vermesi bişey değil o kdar çevirip sonra çekemicem garanti bişey bulurlar son 3 siteden aldığım bonusların hepsini çevirdim çekemedim türlü türlü bi bahaneleri sebebiyle o yüzden bununda öle olmayacağının garantisi yok
Zamanımıza yazık ve sonunda alamamak tabi uğraşıp geçen çevirdim ne oldu tam 7 kupon peşpeşe bildim nba canlıda sonuç parayı alamadık