lazio34
Guest
8 tl kayıp bonusu aldım 40 oldum açın yolu geliyommm 😂😂@lazio34 etkinlik yap oraya gelelim 😄
8 tl kayıp bonusu aldım 40 oldum açın yolu geliyommm 😂😂@lazio34 etkinlik yap oraya gelelim 😄
Açtık açtık 😂8 tl kayıp bonusu aldım 40 oldum açın yolu geliyommm 😂😂
Tmm kapatın yattık yattık 😂😂Açtık açtık 😂
neredeyse ilk 3 perin toplamini atmış evGecmis olsun![]()
HahahahahhahaTmm kapatın yattık yattık 😂😂
İns gelirArkadaşlar rolling yapalım dedik kazancı dağıtalım haydi herkese bol şans
Lose olduLosemi oldu
Hadi yaLose oldu
Beni neden etiketliyorsun kankaEveet başlıyor kupon 3 yada 4. Sayfada
Abi nasılsın ben yine ban yedimBeni neden etiketliyorsun kanka@lazio34 dostuma bakmaya geldim fazla kalmayacağım
İyiyim kardesim sağol seni sormalı neden ban yiyorsun konu nedirAbi nasılsın ben yine ban yedim![]()
Serhat abi sensin dimi doğru kişiye yazıyorum . Hani sponsor serhatİyiyim kardesim sağol seni sormalı neden ban yiyorsun konu nedir
Evet benim kardeşimSerhat abi sensin dimi doğru kişiye yazıyorum . Hani sponsor serhat
Bi tane admin sahte etkinlik yaptı ödülümuzu vermedi bizde hakaret etrik hakkımızı savunduk ban yedikEvet benim kardeşim
Duydum o konuyu oda artık admin değil galiba çok tepki aldıBi tane admin sahte etkinlik yaptı ödülümuzu vermedi bizde hakaret etrik hakkımızı savunduk ban yedik
Ama içim soğudu bı sovdum varya abiDuydum o konuyu oda artık admin değil galiba çok tepki aldı
Bizimkiler neredeAma içim soğudu bı sovdum varya abi![]()