Ne konuşuyorsun değişik sana kemik mi attım havliyon ordan hostttMasallah her gun grbets cevrim yapiyon
Daha onceleri de var arasam onlari da bulurum
Ne konuşuyorsun değişik sana kemik mi attım havliyon ordan hostttMasallah her gun grbets cevrim yapiyon
Daha onceleri de var arasam onlari da bulurum
Sana kemik atan mi oldu atladın ben adama yazdim sen herseye niye maydonoz oluyon.haydi sen sigara parasi ara sagdan soldanNe konuşuyorsun değişik sana kemik mi attım havliyon ordan hosttt
Reis bir yardımcı olurmusun vallahi yokKardesim 20 tl ayarlayamadiysan 3 günde bence sen bu canliyi oynama herkes zor duruma düşer fakat seninki ayri birsey
Onun tartismadigi yok özürlünün biri herseye atliyor 1 paket sigara al abi der sanaBEYLER TARTISMAYIN BOŞVERİN BIRBIRINIZI
Aksam cekim yapicam 24 saat kuralina uyuyorum elimden geleni yaparim bana 20 tlmi yolla yeterReis bir yardımcı olurmusun vallahi yok
Tarayıcı geçmişinizi temizleyip talep veriniz lütfen sistemde sorun yokturEnder12
Tamam reisAksam cekim yapicam 24 saat kuralina uyuyorum elimden geleni yaparim bana 20 tlmi yolla yeter![]()
Beyler ben bilmiyorum site güvenilir mi çekilirmi ama çevirim tamam 50tl bulunursa paylaşırım bi kısmınıBeyler benimde çevirim tamam ama bi eksik var bilin bakalım ne ?
Olum bak senin kadar yüzsüz ne aptal birisin la.Kardeşim o işte duruyor halen öyle
Reis ben ne yaptım şimdi böyle yazıyorsunOlum bak senin kadar yüzsüz ne aptal birisin la.
Raporladim seniOlum bak senin kadar yüzsüz ne aptal birisin la.
Kardeşim hergun milletten para istiyorsun olurmu boyle sey her gun ya.Reis ben ne yaptım şimdi böyle yazıyorsun
Reis ben hergun istemiyorum geçenki çevrimi biten grbestKardeşim hergun milletten para istiyorsun olurmu boyle sey her gun ya.
Mustafa da hergun sigara parasi istiyor suna bir paket sigara alacam😁Kardeşim hergun milletten para istiyorsun olurmu boyle sey her gun ya.
Dostum senin yaptigina kimse güvenmez 3 4 gundur 20 tl yi bulamayan kumarci olmazReis ben hergun istemiyorum geçenki çevrimi biten grbest
Vallahi yok kaç gündür arıyorumDostum senin yaptigina kimse güvenmez 3 4 gundur 20 tl yi bulamayan kumarci olmaz
La hikaye yine ayniTarayıcı geçmişinizi temizleyip talep veriniz lütfen sistemde sorun yoktur