hadinins2 maç kaldı üst gelirse çekim
hadinins2 maç kaldı üst gelirse çekim
Valla 5 6 senedir kacak sitelerde oynarim yuklu çekimlerimde oldu hic sorun yasamadim cok sukur hep bilindik sitelerde oynarim kasayi da 2 3 k ustune çıkarmamKasalari olmayan siteler genelde cevrimsizi yuksek veriyor buda bizi cezbediyor betcolar icinde de önerecegim digerlerlerine göre asla sorun yasamayacagin tek site galabet. Piyasada hic bir betco altyapili site yokken galabet vardi oynuyorduk 5 6 arkadas bi kez sorun yasamadik en yuksek 12.500 tl cektim
Yaptim kaybettim ben kardesim@Mahonii sen aktivasyon yaptin mi ?
Anladım geçmiş olsun reisYaptim kaybettim ben kardesim
Askerlik yerleri heralde 24 ocakta belli oluyormusYaptim kaybettim ben kardesim
Bende onu bekliyorum 1 subat gibi giderizAskerlik yerleri heralde 24 ocakta belli oluyormus
Reis internette okudum şubat celbinde olanlar 24 ocakta yer belli olacak 26 şubatta teslim olunacakmisBende onu bekliyorum 1 subat gibi gideriz
Kardesim o kadar kisa olmaz daha ptt den falan hesap aciyosun yol parasi yatiriyorlar benik arkadasim yer belli olduktan 15 gun sonra gittiReis internette okudum şubat celbinde olanlar 24 ocakta yer belli olacak 26 şubatta teslim olunacakmis
90/1 di kardeşim unuttuk askerliğiaskere gideceklere selam olsun torunlar allah yardimciniz olsun uzun gunler sizi bekler 99/2 aci ama tatli gunler keske bur daha gitseydim.
Yarına mac koymuşum 2 si geldi diğerini arıyorum ben de hay aksiEkli dosyayı görüntüle 9509yaptik bakalim
Torunlarin 25 yasinda😂askere gideceklere selam olsun torunlar allah yardimciniz olsun uzun gunler sizi bekler 99/2 aci ama tatli gunler keske bur daha gitseydim.
Bende öyleyim zorda kalmadikca 5 in uzerine cikarmiyorum hic bi sitede param kalmadı bugune kadar sadece betpark 500 tl rulet kazancimi silmistiValla 5 6 senedir kacak sitelerde oynarim yuklu çekimlerimde oldu hic sorun yasamadim cok sukur hep bilindik sitelerde oynarim kasayi da 2 3 k ustune çıkarmam
O site normal sıkıntılıBende öyleyim zorda kalmadikca 5 in uzerine cikarmiyorum hic bi sitede param kalmadı bugune kadar sadece betpark 500 tl rulet kazancimi silmisti
benim daha yeni sayilir 2 aya yakin oldu biteli simdiden ozledik be90/1 di kardeşim unuttuk askerliği![]()