Tebrikler kazancın daim olsundun gece 2 cekım oldugundan bu aksam 10k 10 k ıkı cekımım olacak 5650 tl yı dagıtacagım 100 mesaj altı olana herkes sınır koyuyor benım sınırımda bu
tebrikler güzel kazançdun gece 2 cekım oldugundan bu aksam 10k 10 k ıkı cekımım olacak 5650 tl yı dagıtacagım 100 mesaj altı olana herkes sınır koyuyor benım sınırımda bu
O parayı bu site verirmi pekiTebrikler o site bu parayı verir mi
Hadi bakalim o sustu kaldiserferaz arkadasımız gıbı olmayacak emın olabılırsınız bundan
Puahhahaha cömert insan30 tl var iki camel soft alacaktım sizden önemlimi tütün içerim 25 dagıtıyorum çünkü ben malım![]()
o 7 k tutturdum diyipte susmayani cagir gelsin cekim gorsun belki bi daha konusmaz 😂Tebrikler o site bu parayı verir mi
tebriklerdun gece 2 cekım oldugundan bu aksam 10k 10 k ıkı cekımım olacak 5650 tl yı dagıtacagım 100 mesaj altı olana herkes sınır koyuyor benım sınırımda bu
Burdayım batarya zayıf bu da sahte boda beklemeyin moda oldu@Lordraxor burda misin
Arkadasimin biri 10 k cekti yolladilar daha ustunu bilmemO parayı bu site verirmi peki
bilmirem@kumarbaz bence sahte olma olasılığı 1.01 oran
haha benden hızlısı mezardaBenden çok yasıyacan yazdım sildim görünce![]()
☺☺☺haha benden hızlısı mezarda
sen hic bise bilmirsen siradaki golun 3 ihtimalli oldugunu bile bilmirsenbilmirem