Yazdığım dk önemli değilmi yavson 3 hakkin 😀
Yazdığım dk önemli değilmi yavson 3 hakkin 😀
dun gece 2 cekım oldugundan bu aksam 10k 10 k ıkı cekımım olacak 5650 tl yı dagıtacagım 100 mesaj altı olana herkes sınır koyuyor benım sınırımda bu
[/QUOout burda arkadaşlar olarak siteye emek verip paylaşım yapan ve takip te bulunan arkadaşlara haksizlik olmasin diye mesaj siniri konuluyor yani fırsatçı olan insanlara karşı bir önlem niteliği taşıyor çok değerli arkadaşlar var burda 1000 mesaj üstünde sen de burda paylaşım yapıyorsan bu forumu ayakta tutan sürekli paylaşım larda bulunan siteye emek veren bu arkadaşlar sayesindedir tercihine saygı duyarız fakat izah etme gereği duydum bolsans diliyorum cekimlerinde
tebriklerdun gece 2 cekım oldugundan bu aksam 10k 10 k ıkı cekımım olacak 5650 tl yı dagıtacagım 100 mesaj altı olana herkes sınır koyuyor benım sınırımda bu
abi beynim yandi simdi kriterlerlere uyuyorsan niye yazmiyorsun 😂Ben fazla yazmayayım kriterlere uyuyorum
Kriterlere uyuyorum ömerim sıkıntı yokabi beynim yandi simdi kriterlerlere uyuyorsan niye yazmiyorsun 😂
her zaman uyuyorsun abi mesaj falan hikaye diger taraftaki profilinin ekran goruntusunu cekmiyim simdi 😁Kriterlere uyuyorum ömerim sıkıntı yok
kullanıcı adını nerdn bldnNe adamlar var ya😂😂Ekli dosyayı görüntüle 7170
siradaki gol west hamhttps://KuponBaz.com/threads/crystal-plc-west-ham-ms-etkinligi.3847/
her zaman uyuyorsun abi mesaj falan hikaye diger taraftaki profilinin ekran goruntusunu cekmiyim simdi 😁
[/QUOTE
😀 Aman ömerim dur ödül kazanacaz şurda
ulan eren nereye tezgahi acacagini iyi biliyon 😀
@ilkerimxxabi avatar değistirirmisin 🙂