kumarbaz
Guest
benim gibi her sitede ayni k.a kullanmakmi zorunda 😂 01.00 a kadar vakti var.
benim gibi her sitede ayni k.a kullanmakmi zorunda 😂 01.00 a kadar vakti var.
yani usta oldu kumarbazbenim gibi her sitede ayni k.a kullanmakmi zorunda 😂 01.00 a kadar vakti var.
noldu mac 1 demistikhttps://KuponBaz.com/threads/crystal-plc-west-ham-ms-etkinligi.3847/
Tebriklerdun gece 2 cekım oldugundan bu aksam 10k 10 k ıkı cekımım olacak 5650 tl yı dagıtacagım 100 mesaj altı olana herkes sınır koyuyor benım sınırımda bu
perşembe maçi ama ms 1 giricem herkes yatsin 😃noldu mac 1 demistik
yine mi karavana 😀
bilmiyomki 🙂Kullaniyo anlasilan modum taniyomusun hasan ronay kislak isminde birisi gercdek adi bu konu sahibinin
Ban atmaman yanlis suan😃bilmiyomki 🙂
bi 1 olsun 🙂🙂 belli olmaz 😄Ban atmaman yanlis suan😃
23:55 demisti o saatte gelicem merak ettim amaci ne acababi 1 olsun 🙂🙂 belli olmaz 😄
Bi sayfa geriden bak abi anlarsinKaçırdım ne oldu burada
Mersinlimisin arkadaşım hemşehriymişiz bak torpil geçersindun gece 2 cekım oldugundan bu aksam 10k 10 k ıkı cekımım olacak 5650 tl yı dagıtacagım 100 mesaj altı olana herkes sınır koyuyor benım sınırımda bu
gec kaldin paralar dagitildiKaçırdım ne oldu burada
Tebriklerdun gece 2 cekım oldugundan bu aksam 10k 10 k ıkı cekımım olacak 5650 tl yı dagıtacagım 100 mesaj altı olana herkes sınır koyuyor benım sınırımda bu
Kardes kalkip siteye girmis üstüne bide canli destege baglanmissinda kullanici adinin ne oldugunu bilmiyorsun ki . Adam gizlemis . Tabiki %100 dogru soyluyor diye bisey yok ama %100 yalan soylediginide kimse ispatliyamaz suan bide kendi kendine etkinlik sahte konu kilit yapiyorsun23:55 demisti o saatte gelicem merak ettim amaci ne acaba
abi 3321 başi mersin sonu diyarbakir o zaman banada torpil gecmesi lazim benimde hemserim 😂Mersinlimisin arkadaşım hemşehriymişiz bak torpil geçersin
dun gece 2 cekım oldugundan bu aksam 10k 10 k ıkı cekımım olacak 5650 tl yı dagıtacagım 100 mesaj altı olana herkes sınır koyuyor benım sınırımda bu
Yok dağıtımdan değil mevzuyu öğrenmek istediydim öğrendm😍gec kaldin paralar dagitildi
Ha mersin ha diyarbakır ne farkeder doğru ömerim aynı bölgedeyiz hatta komşu sayılırızabi 3321 başi mersin sonu diyarbakir o zaman banada torpil gecmesi lazim benimde hemserim 😂