Adam etkinlik yapacam dedide 23:55 te onu bekliyor millet birkac kisi yalan felan soyluyor tam emin olmadan onun muhabbeti isteKaçırdım ne oldu burada
Adam etkinlik yapacam dedide 23:55 te onu bekliyor millet birkac kisi yalan felan soyluyor tam emin olmadan onun muhabbeti isteKaçırdım ne oldu burada
Kazancın daim olsun Başkan nice çekimlere 🙏👏👏2. sanslı uye sensın
Kusura bakma ama senin bos is dedigin belkide millet uykusundan olucak belki bilmiyorsun 3 gundur bekletenler var ee tabi ins ben yanilirim dagitimi yapar ben mahcup duserim ozur dilemesinide biliriz😉Kardes kalkip siteye girmis üstüne bide canli destege baglanmissinda kullanici adinin ne oldugunu bilmiyorsun ki . Adam gizlemis . Tabiki %100 dogru soyluyor diye bisey yok ama %100 yalan soylediginide kimse ispatliyamaz suan bide kendi kendine etkinlik sahte konu kilit yapiyorsuntamam bende cok ihtimal vermiyorum ama kesin olarak yalan söylediğinide ispatliyamam . Demem o ki sabredin bakalim ne olacak . Yalansa zaten gerekli işlemler yapılır ama dogruysa yaptiginiza utanırsınız . Boyle bos islerle ugrasmayin.
HayırlısıAdam etkinlik yapacam dedide 23:55 te onu bekliyor millet birkac kisi yalan felan soyluyor tam emin olmadan onun muhabbeti iste
Ne 100 mesajı ya sadece 5 mesajım var Reis 😬dun gece 2 cekım oldugundan bu aksam 10k 10 k ıkı cekımım olacak 5650 tl yı dagıtacagım 100 mesaj altı olana herkes sınır koyuyor benım sınırımda bu
Kardes yanlış anlayip alindiysan kusura bakma . Bos is dememin sebebi sen ne yaparsan yap 23:55 ten once ogrenemiyeceksin . Bosuna ugrasacaksin . O yüzden bos is dedim . Ayrica kimse uykusundan olmaz merak etme oyle saat gece yarisi 3-4 te degil ki hemen 20 dakika sonrası .Kusura bakma ama senin bos is dedigin belkide millet uykusundan olucak belki bilmiyorsun 3 gundur bekletenler var ee tabi ins ben yanilirim dagitimi yapar ben mahcup duserim ozur dilemesinide biliriz😉
Bol şanslar Tebrikler ins hep kazanirsindun gece 2 cekım oldugundan bu aksam 10k 10 k ıkı cekımım olacak 5650 tl yı dagıtacagım 100 mesaj altı olana herkes sınır koyuyor benım sınırımda bu
biz alamiyoz zaten 100 msj altilar alacakBeyler burda ne olacak şimdi ödül dağıtım mi kupon mu ? @Burak5678 @kumarbaz @lazio34 ben Fransız kaldım mülteci gibi hissediyorum 😅😁
Etkinliği yapan 100 mesaj altı mibiz alamiyoz zaten 100 msj altilar alacak
Nasıl yanibiz alamiyoz zaten 100 msj altilar alacak
Beklemeden bilemeyiz bekleyecez görecezBeyler burda ne olacak şimdi ödül dağıtım mi kupon mu ? @Burak5678 @kumarbaz @lazio34 ben Fransız kaldım mülteci gibi hissediyorum 😅😁
ben aldım 1 kyi sizde burdan alın hermanolar😍😍😍😍😍Bi 25 bin daha artık korkar olduk @Berlin @sailormoon nerdesiniz 😅😁
3 gun bekledim diğer tarafta burdada bekleriz ne olacak 😅😁Beklemeden bilemeyiz bekleyecez görecez