30 şubatta kısmetseNe zaman gorusecegiz @aslan3321![]()
30 şubatta kısmetseNe zaman gorusecegiz @aslan3321![]()
benim o kadar vaktim yok kiz arayacak simdi buralar sana emanet abi 😁30 şubatta kısmetse
Şimdiden bu kadar kılıbık olma evlenince olacan zatenbenim o kadar vaktim yok kiz arayacak simdi buralar sana emanet abi 😁
Ben varım kesin@aslan3321 bi açıklama yapsan dağıtım kime ne kadar vs. M
mecbur kopruyu gecinceye kadar dayi diyecez dur bakalim ins uyuya kalmistir daha aramadi 😁Şimdiden bu kadar kılıbık olma evlenince olacan zaten
Gerçek mi bu?yazıklar olsun yazıklar burda bırısı benım adımı ogrenıp betcupta kendı adına hesap acmıs 2 dır taleplerım ıpta oluyr hesabımı dondurdular allah belasını versın bunu yapanın kımseye de bes kurus vermıyorum ıyılık ınsana yakısmıyor
paraya maraya diyecegim yokta ayni olaya benzer bisey benimde basima geldi bir benim nickimle gencoya baglanip ana avrat sovdu canli destegi benimde hesabimi kapattilarboyle bir ahlaksızlık anca bızım ınsanımıza yakısır lanet olsun lanettt
La multi beni kendinle mi kariatirdin sen😂😂Oha bu ne ya burak diye bir ahlaksız vardı o mu yaptı acaba isim verdi buraya
Hahaha adam ne dertte sen ne derttesin yazık labu kadar insani bekletmek hoşmu
Anlayin abi adamin niyeti yok sahte etkinlik hala inaniyomusunuz yabirisi burda da diger tarafta da isim soyisim ifsaliyordu
telefonda hersey gitti beyaz bi isik gordum beni banladiniz sandim tovbe bismillahbu kadar insani bekletmek hoşmu
Sen adamın isimin vermedin mi ağzımı bozma benim o kadar insanın vebali boynundaLa multi beni kendinle mi kariatirdin sen😂😂