Nasıl bi sorunForumda sorun yaşayan var mı yoksa benim netten mi?
Nasıl bi sorunForumda sorun yaşayan var mı yoksa benim netten mi?
Deminde giyotinle konuşuyoruz 😂😂cagliari macı dedim o mac 2 den 1 olcak 93 dakika dedi berabere dedim bekle 4.3 bitçek 😂 95 dakıkada Gool oldu oha lan diyo😂😂😂Bi geldin won oldu 😂
Sayfa erişimi kapanıyor yenileyince benim netten sanırım şimdi oda değiştirdim düzeldi 👍Nasıl bi sorun
Odada sıkıntı demekSayfa erişimi kapanıyor yenileyince benim netten sanırım şimdi oda değiştirdim düzeldi 👍
bol şanslarBitane daha olur belki😊
Yoo gayet hızlı ve öfkeli sıkıntı yok😂😂Forumda sorun yaşayan var mı yoksa benim netten mi?
OlsunnnBitane daha olur belki😊
Kalbi temiz hermanomun 😍😍Deminde giyotinle konuşuyoruz 😂😂cagliari macı dedim o mac 2 den 1 olcak 93 dakika dedi berabere dedim bekle 4.3 bitçek 😂 95 dakıkada Gool oldu oha lan diyo😂😂😂
Bol şansBitane daha olur belki😊
Neden olmasın olur olur ❤👏👏Bitane daha olur belki😊
O senin kalbinin güzelliği hermanom ben salladım 5 milyar olsa basardım dedim 😂sıktım yani 5 milyarım olsa çekerdim😂😂Kalbi temiz hermanomun 😍😍
Toto ne oldu bulduk mu parayı 😂O senin kalbinin güzelliği hermanom ben salladım 5 milyar olsa basardım dedim 😂sıktım yani 5 milyarım olsa çekerdim😂😂
Yok ya 12 de kaldım yine arkadsım var Benim betnanodan oynuyor hermano inanmıcaksın ama bende şifreside var resimlerini çektşm deli gbi oynuyor iddaa geçen Salı’dan bugüne 18 milyar çekti günde 5 milyar kaldırıyor para ya😂😂 deli diyorum ona ben şuna bak yaToto ne oldu bulduk mu parayı 😂