Ohaa bu ne böyle yarabbim 😂Yok ya 12 de kaldım yine arkadsım var Benim betnanodan oynuyor hermano inanmıcaksın ama bende şifreside var resimlerini çektşm deli gbi oynuyor iddaa geçen Salı’dan bugüne 18 milyar çekti günde 5 milyar kaldırıyor para ya😂😂 deli diyorum ona ben şuna bak ya
Kim koydu o direği orayaDirekkk
Hermano çocuk zeki bizim gibi futbol oynamıyoki buz hokeyi oynuyo biz futbola giriyoz şike oldunu bile bile yatıyozOhaa bu ne böyle yarabbim 😂
Zaten futbol oynamayan kim varsa para kazanıyor, bi enayi biziz hermano galibaHermano çocuk zeki bizim gibi futbol oynamıyoki buz hokeyi oynuyo biz futbola giriyoz şike oldunu bile bile yatıyoz
Mantıken napıyo periyot 20 dakıkamı son 13 dakıka 10 dakka kala 0.5 gole giriyor 1.55 1.60 basıyor 100 alıyor 150 160 devamZaten futbol oynamayan kim varsa para kazanıyor, bi enayi biziz hermano galiba
Bizde güya futboldan anlıyoruz hop paket..Mantıken napıyo periyot 20 dakıkamı son 13 dakıka 10 dakka kala 0.5 gole giriyor 1.55 1.60 basıyor 100 alıyor 150 160 devam
Hayırlı gecelerSağlık olsun yokmuş buz hokeyi yatak uyuyak yarın oynarız
Aynen öle futbola giriyo batıyo bende buza giricem artık futboldan soğudum hepimiz kazanalım amaç buBizde güya futboldan anlıyoruz hop paket..
İyi geceler hermano👏👏Eyvallah teşekkür herkese iyi geceler