4 5 k çekip dağıtmayalar var 100 200 çekip dağıtan varValla beyler burda 1k 1.5 k ceken adamlar 10 tl dagitmayi bile çok görüyor ben burda 400 çekip dağıtıyorum.
4 5 k çekip dağıtmayalar var 100 200 çekip dağıtan varValla beyler burda 1k 1.5 k ceken adamlar 10 tl dagitmayi bile çok görüyor ben burda 400 çekip dağıtıyorum.
Ne olmus altiysak ilk begenenlerdenimSansizim mesaj alti
Reis ben üçüncüydüm silmissinÇok sevindim
La konusma forumda 1 kere bile gormedim etkinlik olunca hemen gelitsiniz.Sözunuzde durun be bikerede listeye ekleyip geri siliyorsun 10 lira icin adam kayirma ayip
500 mesajın var mi bak.bakiyim kurallaraSözunuzde durun be bikerede listeye ekleyip geri siliyorsun 10 lira icin adam kayirma ayip
10 lira için muhtardan ikametgah getireyim istersenLa konusma forumda 1 kere bile gormedim etkinlik olunca hemen gelitsiniz.
Git kime dagitiyorsan dağıt ta sende para dagitacak yürek yoktur ancak etkinlik kovalar senin gibi 3 5 kişi varEtkinlkl yapip 500 msj altina dagitmassam adam degilim
Hadi ordanGit kime dagitiyorsan dağıt ta sende para dagitacak yürek yoktur ancak etkinlik kovalar senin gibi 3 5 kişi var
Tamam git dağıt gorelim😂Hadi ordan
Paylaşma adına güzel örnekler tebrik eder kazancın bol olmasını dilerimBU GONDERIYI BEGENEN ILK 10 KISI ICINDEN 3 KISIYE 10 TL VERILECEK.
KAZANANLAR CEKILISLE BELIRLENECEK.
MESAJ SARTI : 500+
Teşekkürler müdürüm.Paylaşma adına güzel örnekler tebrik eder kazancın bol olmasını dilerim
Kazancin daim olsun kardesimValla beyler burda 1k 1.5 k ceken adamlar 10 tl dagitmayi bile çok görüyor ben burda 400 çekip dağıtıyorum.
Benimde borcum var bilader.kımı dagıtıyor kımı dagıtmıyor arkadaş onlara kalmış boşverın herkezın borcu falan var