Sizede yaranmaz isteyen dener diye attık ödemez diyorsan oynamaÖdemez bunlar
lan tırşııkk adamları yönlendırıyorsan saf arkadaslar ınanıp yatırınca ödeme alamazsa ne olacak boş yapma ikileSizede yaranmaz isteyen dener diye attık ödemez diyorsan oynama
Sizede yaranmaz isteyen dener diye attık ödemez diyorsan oynama
Kardeşim ben paylaştım isteyen kimsenin kafasına zorlu silah dayamıyorum al yatır oyna diye ben aldım sizede atayım isteyen faydalansın diye attım asıl boşu sen yapıyorsunlan tırşııkk adamları yönlendırıyorsan saf arkadaslar ınanıp yatırınca ödeme alamazsa ne olacak boş yapma ikile
Asslm gençler
Kirvem napıyon
bak güzel laf ettinBeyler sakin olun. Eften püsten sebeplere tartışmaya girmeyelim.
Papara ve cmtyle50 tl hangi yöntem ile yatırım yapılıyor ona göre bakalım
Şükür kirve sen napiyonnnKirvem napıyon
Napim aha iş güç üniverste koşuşturuyoz. Nerde bizim tayfa çok yalnız hissediyom burda son günlerde 🙃Şükür kirve sen napiyonnn
Kirve 7/24de herkes bilmiyom burada bana ilk zamanlar gibi gelmiyoNapim aha iş güç üniverste koşuşturuyoz. Nerde bizim tayfa çok yalnız hissediyom burda son günlerde 🙃
Öyle oldu biraz kirvem eskisi gibi etkinlikler olmuyor. Ondan heralde. Bende biraz ortam canlanır belki diye akşama farklı bir etkinlik yapacam birde düzenli yapmaya çalışacam tekrae toplansın tayfaKirve 7/24de herkes bilmiyom burada bana ilk zamanlar gibi gelmiyo