Öyle kirvem valla yeri geldi 1 haftada 2 3 farklı siteden hergün kazandım. Yeri geldi 1 ay çekim bile yapamadım 😂Aynnn bende yapınca seri yapiyom
Öyle kirvem valla yeri geldi 1 haftada 2 3 farklı siteden hergün kazandım. Yeri geldi 1 ay çekim bile yapamadım 😂Aynnn bende yapınca seri yapiyom
Lise olunca bide arka arkaya geliyoÖyle kirvem valla yeri geldi 1 haftada 2 3 farklı siteden hergün kazandım. Yeri geldi 1 ay çekim bile yapamadım 😂
En temizi bırakmakta aslında kim kazanmışki şu kumardan 🙄Lise olunca bide arka arkaya geliyo
Bol şans kirvemEkli dosyayı görüntüle 12493bakalim cevrim tamam cekersem bilgi veririm.
Sagol kirvem.Bol şans kirvem
Aynnn oyleEn temizi bırakmakta aslında kim kazanmışki şu kumardan 🙄
Haydaaaa harbi miLa parayi yolladim hahahahahahaha canli bakmiyor hesabada giremiyom galiba tokatlandim.![]()
Valla hesapno istedim atti parayi yolladiktan sonra tik yok hesabada giremiyom.Haydaaaa harbi mi
Valla yazık olmuş link falan versene desteklerine ben yazayım birdeValla hesapno istedim atti parayi yolladiktan sonra tik yok hesabada giremiyom.
Telegramda kirvemValla yazık olmuş link falan versene desteklerine ben yazayım birde
Yazdım bakayım bu ne lan iyice sapıtmış bu siteler geçen gün ben bugün sen deneme bonuslarına bile oynamamak lazımmış artıkTelegramda kirvem
Bunlar benide engelledi heralde kirvem görüldü atıp cevap yazmadılar niyetleri milleti tokatlamakmış. Geçmiş olsunTelegramda kirvem