Parayi odesinler paylastirir reis suphen olmasinKardes ayni etkinligi bonushood a da acip 3000 i orda dagitacam demissin hangi formda paylascan acaba
Parayi odesinler paylastirir reis suphen olmasinKardes ayni etkinligi bonushood a da acip 3000 i orda dagitacam demissin hangi formda paylascan acaba
Hesabı kapatmışlarParayi odesinler paylastirir reis suphen olmasin
Site odeme yapsa diyorum reis tufan abi sikinti cikartmazHesabı kapatmışlar
Oradaki arkadaslat buraya acmama konusunda uyardı sistemde sikinti var diyeKardes ayni etkinligi bonushood a da acip 3000 i orda dagitacam demissin hangi formda paylascan acaba
Bonushood acikmi suan abiOradaki arkadaslat buraya acmama konusunda uyardı sistemde sikinti var diye
Öder de ben sordilum desteğe risk birimi kapattı dio usulsüzlük den dolayı dioBonushood acikmi suan abi
anlıyorum kardeşimArkadaşlar 41 yaşındayım 2 tandeevladim var para odensin bir lirasina dokunmadan dağıtacağım zora giden böyle bir büronun boyle bir uygulama ile paraya tamah etmeleri benim bu paranın bir lirasına bile ihtitlyacim yok allaha şükürler olsun ama piyasanın geldiği nokta cok açık küçükler büyüklere benzemeye çalışması gerekirken büyük firmalarda kolay para kazanmanin yolunu buldu ve poker oyunlarimda iki çocuğumu görmek nasip olmasın hile hurda en ufak transfer dahi söz konusu değil size daha ne kadar inandirici olabilirim
Arkadaşlar 41 yaşındayım 2 tandeevladim var para odensin bir lirasina dokunmadan dağıtacağım zora giden böyle bir büronun boyle bir uygulama ile paraya tamah etmeleri benim bu paranın bir lirasına bile ihtitlyacim yok allaha şükürler olsun ama piyasanın geldiği nokta cok açık küçükler büyüklere benzemeye çalışması gerekirken büyük firmalarda kolay para kazanmanin yolunu buldu ve poker oyunlarimda iki çocuğumu görmek nasip olmasın hile hurda en ufak transfer dahi söz konusu değil size daha ne kadar inandirici olabilirim
Gecen @suat2108 abininde letaetde parasi kaldi sahtekar sitede cekimi yatirimindan fazla diyor sacmaliga bakkayıp bonusu istedim diyor çekiminizden daha fazla yatırım yapmalısınız kayıp bonusu için
şerefsizler benim çekimim yatırımımdan fazla olamayacaksa neden para yatırayımGecen @suat2108 abininde letaetde parasi kaldi sahtekar sitede cekimi yatirimindan fazla diyor sacmaliga bak
Evetşerefsizler benim çekimim yatırımımdan fazla olamayacaksa neden para yatırayım