Sacmalik ama laf anlamiyorlarkişerefsizler benim çekimim yatırımımdan fazla olamayacaksa neden para yatırayım
Sacmalik ama laf anlamiyorlarkişerefsizler benim çekimim yatırımımdan fazla olamayacaksa neden para yatırayım
anlamıyorlar kural böyle diyorSacmalik ama laf anlamiyorlarki
Letabet e sakin yatirim yapma pisman olursun reis haketmiyorlaranlamıyorlar kural böyle diyor
Bu da benim cevabınŞikayet vara yazdığım şikayete vermiş olduklari cevap ortada arkadaslar
Merhaba, Poker transferleriniz sağlayici firma tarafından işlemler kontrol edilerek sonuçlandırılmaktadır. Sağlayici firma tarafından bize verilen bilgilere göre sizin farklı firmalarda poker oyunları ile alakalı defalarca kez uyarılarak bilgi verilmiş olarak görülmektedir. Dolayisiyla sizin keyfi dediğiniz konusunda aracı firmalar aracılığı ile sağlayici firma size gerekli uyarıları yapmıştır. Size bol şanslar.
Açıkça oyunlarında bisey olmadığını kebdileri de itiraf etmişler belkude poker lobisi bunlara odeme yaptı banaodeme yapmak adina hesabını açık ve net olarak kapattılarBu da benim cevabın
Birincisi ben sitenizde oynuyorum ve bana bu şekilde bir uyarı yapmış bulunmamak taşınız ikincisi cevanizdada vermiş olduğunuz üzere benim sitenizdeki oyunlarında herhangi bir hile hurda ve transfer yasak olan hiçbir şey yapmamışken kazancım daha dediğiniz sağlayıcı incelemesi bitmeden hesabımı kapattinizki bu zaten sizin art niyetiniz olduğu apaçık ortada sizin dediğimiz şekilde olsa kayıp zamanımda neden poker lobisi kapatilmadiki kazanç zamanında kapatılsın para açık ve net olarak gasp ettiğiniz beyan ettiğiniz için teşekkürler
ödeme yapması için lisanla güzel dille iletişime geçmek gerekir bn daha önce öyle aldımSite odeme yapsa diyorum reis tufan abi sikinti cikartmaz
çoğu kişiyeBu bayern bi banami ugursuz beyler ?
o sende varödeme yapması için lisanla güzel dille iletişime geçmek gerekir bn daha önce öyle aldım
Yav adi takim cok sikeci ben bundan sonra hep karsisindaki takima vericemçoğu kişiye
anlamadim😂o sende var![]()
yine yatırırYav adi takim cok sikeci ben bundan sonra hep karsisindaki takima vericem
Lisans falan formalite kafalarina gore is yapiyorlarödeme yapması için lisanla güzel dille iletişime geçmek gerekir bn daha önce öyle aldım
lisan güzel dil sende var demek istedimanlamadim😂
he anladım 😂🤗🤗🤗🤗 teşekkür ederimlisan güzel dil sende var demek istedim![]()
rica ederimhe anladım 😂🤗🤗🤗🤗 teşekkür ederim
En iyisi uzak durmak gordumu kacicamyine yatırır![]()