Bak ciddym kim destek çıkarsa misliyle hakkını alır az çok bana güvenmniz laizmYapalim abi
Bak ciddym kim destek çıkarsa misliyle hakkını alır az çok bana güvenmniz laizmYapalim abi
Kaç tane bize sikayet lazım sadece kendne güvenen ben destek çıkarım derse buyursun vallahi ancak bu şekilde alırız.Ne yapalım reis
Guveniyoruz sana sikinti yokBak ciddym kim destek çıkarsa misliyle hakkını alır az çok bana güvenmniz laizm
gayette alınırİmkansız çünkü ödemez o parayı çok mağdur gördüm ben
Tufan abide gelsin yarin konusalim hepbera er abiTamam yarın etkinlik yaparız eğer sikayet açan varsa etkinlik kazanır millet zor günde yoksa bizde artık yokuz.
asıl bu şekilde site sizi iplemez ama kendiniz bilirsiniz kolay gelsin inşallah alirsinizTamam yarın etkinlik yaparız eğer sikayet açan varsa etkinlik kazanır millet zor günde yoksa bizde artık yokuz.
Ben nederseniz varım arkadaslarasıl bu şekilde site sizi iplemez ama kendiniz bilirsiniz kolay gelsin inşallah alirsiniz
Al bakalımgayette alınır
ben kesin alırım demedim ama daha önce kendi paramı bu şekilde aldım 144 k yi ama sende bi ilyas tipi görüyorum siz devam edinAl bakalım
İlyas derken o kim ???? Al alabilirsen yardımcı ol adama adamın şuan ki psikoloji tahmin ediyorumben kesin alırım demedim ama daha önce kendi paramı bu şekilde aldım 144 k yi ama sende bi ilyas tipi görüyorum siz devam edin![]()
ben karismiyilorum alınamaz dedin ya al ozaman isteİlyas derken o kim ???? Al alabilirsen yardımcı ol adama adamın şuan ki psikoloji tahmin ediyorum
Ben alırım dedim mi???? Alablissn al ama alamazsınben karismiyilorum alınamaz dedin ya al ozaman iste
okeyBen alırım dedim mi???? Alablissn al ama alamazsın
Ben 101 seviyom
haha çanaklı mi😂Ben 101 seviyom
Yıllardır yoğurt yerim böyle kase görmedimhaha çanaklı mi😂