😕😕

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
:cool:olsun mahonı atıcam oluncasonra bırdaha nasıl ıstıcez cunku devamlı burdayız bırıbırızmıze bırazda olsa durust olalım yarfımıc oluruz hepımız bırbırımıze kotu olmaz ynaı bıraz guvenmek
Aynnn öyle birbirimize lazimiz ama bazı kişiler var kasası olunca birşey saniyo

terry50

Guest
o olabılır belkıde farklı bır hesap açmış olabılır aramızdada olabılır ama 20 tl ıcın bu kadar duşduyseler ne dıyım aldınız en azından dıyın şimdi yok sonra vercem ne gerk var altı ustu 20

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
o olabılır belkıde farklı bır hesap açmış olabılır aramızdada olabılır ama 20 tl ıcın bu kadar duşduyseler ne dıyım aldınız en azından dıyın şimdi yok sonra vercem ne gerk var altı ustu 20
Aynnn öyle kardesim olmayabilir ama 20 TL için kırk takla atmak olmaz yeri geliyor paparada 1 TL olmuyo arkadaşlardan istiyox sagolsunlar yardimci oluyorlar

terry50

Guest
gel kardeşim sojnra vercem de ne adamımı yıcek sankı bırdaha ıhtıyacın olunca nolcak ısteyecek adam mı bulcan boyle yapınca

terry50

Guest
bak salıya kadar ben 20 alamıyorum kımseden neden bende bılmıyorum

terry50

Guest
beklıyoruz bakalım allah buyuktur gelır umarım bıryerlerden

Lordraxor

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
Sa bıktım artık ya kimseye güvenemeyecekmiyiz biz herkes güvenimizi sarsıyor bundan sonra tövbe,geçen cumartesi günü saat 5 gibi mesaj attı dışardayım üzerimde para yok,para var ama suan uzerimde yok 20 tl at 9 gibi atayım dedi insanlık yapıp 30 tl nin 20 sini ona attım yemin ederim o gundur cevap dahi vermiyor tam 1 hafta oldu

@Scoobyd0o
Paşa diğer forumda da yazdım bu forumda dolandırıcı çok ama bu adam zaten kazandığını yarı yarıya paylaşan bi adam. Onu da seni tanıdığım kadar tanıyorum ama verir paranı cenazesi vardı galiba belki ondan geçirmiştir. Evli barki adam burdaki çoluk çocuk gibi yapmaz verir

fiorino21

YASAKLI ÜYE
YASAKLI ÜYE
Paşa diğer forumda da yazdım bu forumda dolandırıcı çok ama bu adam zaten kazandığını yarı yarıya paylaşan bi adam. Onu da seni tanıdığım kadar tanıyorum ama verir paranı cenazesi vardı galiba belki ondan geçirmiştir. Evli barki adam burdaki çoluk çocuk gibi yapmaz verir
??

Burak5678

★★★★Yarbay★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
1 hafta bekledim abi bende konu acma meraklisi degilim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...