terry50
Guest
kumarbaz napsın 
Aynnn öyle birbirimize lazimiz ama bazı kişiler var kasası olunca birşey saniyoolsun mahonı atıcam oluncasonra bırdaha nasıl ıstıcez cunku devamlı burdayız bırıbırızmıze bırazda olsa durust olalım yarfımıc oluruz hepımız bırbırımıze kotu olmaz ynaı bıraz guvenmek
El atsın😎😂😂kumarbaz napsın![]()
O girmez ki büyük oookola girdi ama olsunEkli dosyayı görüntüle 7506
O kadar da değil bu arkadaş geçen 2 gün önce forumda idisizde tuvalet tıkansa kumarbaz dıceksınız valla yakında![]()
Aynnn öyle kardesim olmayabilir ama 20 TL için kırk takla atmak olmaz yeri geliyor paparada 1 TL olmuyo arkadaşlardan istiyox sagolsunlar yardimci oluyorlaro olabılır belkıde farklı bır hesap açmış olabılır aramızdada olabılır ama 20 tl ıcın bu kadar duşduyseler ne dıyım aldınız en azından dıyın şimdi yok sonra vercem ne gerk var altı ustu 20
Bulamazgel kardeşim sojnra vercem de ne adamımı yıcek sankı bırdaha ıhtıyacın olunca nolcak ısteyecek adam mı bulcan boyle yapınca
Neden 😂😂😂bak salıya kadar ben 20 alamıyorum kımseden neden bende bılmıyorum
Herkes cimri olsada yok çekerlerya kımsede para yok yada herkez cımrıleştı
Milletin gozu acildi yaparlarsa bunun gibi vermezler tabi kimsenin kimseye guveni kalmadiya kımsede para yok yada herkez cımrıleştı
Paşa diğer forumda da yazdım bu forumda dolandırıcı çok ama bu adam zaten kazandığını yarı yarıya paylaşan bi adam. Onu da seni tanıdığım kadar tanıyorum ama verir paranı cenazesi vardı galiba belki ondan geçirmiştir. Evli barki adam burdaki çoluk çocuk gibi yapmaz verirSa bıktım artık ya kimseye güvenemeyecekmiyiz biz herkes güvenimizi sarsıyor bundan sonra tövbe,geçen cumartesi günü saat 5 gibi mesaj attı dışardayım üzerimde para yok,para var ama suan uzerimde yok 20 tl at 9 gibi atayım dedi insanlık yapıp 30 tl nin 20 sini ona attım yemin ederim o gundur cevap dahi vermiyor tam 1 hafta oldu
@Scoobyd0o
??Paşa diğer forumda da yazdım bu forumda dolandırıcı çok ama bu adam zaten kazandığını yarı yarıya paylaşan bi adam. Onu da seni tanıdığım kadar tanıyorum ama verir paranı cenazesi vardı galiba belki ondan geçirmiştir. Evli barki adam burdaki çoluk çocuk gibi yapmaz verir
1 hafta bekledim abi bende konu acma meraklisi degilimPaşa diğer forumda da yazdım bu forumda dolandırıcı çok ama bu adam zaten kazandığını yarı yarıya paylaşan bi adam. Onu da seni tanıdığım kadar tanıyorum ama verir paranı cenazesi vardı galiba belki ondan geçirmiştir. Evli barki adam burdaki çoluk çocuk gibi yapmaz verir