Kazanan kimlerSenin takip ettiğn sonra sans dilediğini ben gormuste olabilirim gormemkste banane ben anlamam takp etmem gardaş ben yapin diom yapıyolar dağıtıyorum sonrada ben yorumda atmam açıp maçı izliyom git dalgani benim olmadığım yerde yap
Bence buna hiç birimiz cevap vermeyelim heralde o zaman kendiliğinden susar 😂@lossday şuan yaptığın şey edilmiş şeyin davası kardeşim etkinliğe sonradan dahil oldun senden başka itiraz eden de yok ki kimsenin itiraz hakkı da yok tebrik et diğer etkinliklere kazanma şansın olsun rica ediyorum senden bak o kadar konuşuyoruz hukukumuz var kardeşim hadi..
🤣🤣🤣🤣🐈🐈🐈🤣🤣 Ben niye yokum 50 de gitti zaten
Kirmaz o beni BaşkanBence buna hiç birimiz cevap vermeyelim heralde o zaman kendiliğinden susar 😂
50 tlyide iade etmezlerse siteyi basarim.🤣🤣🤣🤣🐈🐈🐈🤣🤣 Ben niye yokum 50 de gitti zaten
Mahoni bı durun da niye birbirinizi niye yiyorsunuzBence buna hiç birimiz cevap vermeyelim heralde o zaman kendiliğinden susar 😂
Bu yaptığın gerçekten çok büyük bir ayıp. Ben seni sorumluluk alarak banlıyorum.
Sende az değilsin ha bu lafı biri bana söyleyecek ban dinlemezdim 😄Tamam 20 bende atarim sana sabah yeter ki susacam de
Ohhhhhhhhhh yarın 1 k dagitacam bu giderse 😂😂😂Bu yaptığın gerçekten çok büyük bir ayıp. Ben seni sorumluluk alarak banlıyorum.
Bundan sonra bende koymam sizi çekilişe adamlar haklı
Çalın bucağı mkSende az değilsin ha bu lafı biri bana söyleyecek ban dinlemezdim 😄
Kardesim normal haysiyetli biri zaten senin gibi yapar ama bunun dini imani para olduğu için kabul eder sabahtan beri ağlıyor 20 tl icinSende az değilsin ha bu lafı biri bana söyleyecek ban dinlemezdim 😄
Reis yargı dağıtıyorEtkinlik sahibine hesap soruyor, onu geçtim özel mesaj ifşalıyor hadi onuda geçtim ifşaladığı şey doğru olsa bari. Kimse kusura bakmasın. Ben buradayken bu tür şeylere göz yumamam, ben değil farklı bir mod arkadaşımında yumacağını sanmıyorum