Haahhah 😂😂😂kafam güzel demiştim tayfun kundu bide çok yazan var 😊Kazananlar arasında bu arkadaşımız
Tayfun kondu ve evetmoruk 😂Haahhah 😂😂😂kafam güzel demiştim tayfun kundu bide çok yazan var 😊
Karıştı sana atsın sen dağıt kazanan arkadaşı yayınlıyo 😄Kazananlar arasında bu arkadaşımız
Ben kazandım kardeşim para gelince haber et 😄😄Haahhah 😂😂😂kafam güzel demiştim tayfun kundu bide çok yazan var 😊
Kardesim bn hak etmedigim para Yi almam fakat etkinlikte cıktı tercih senin göndermeyebilirsin etkinlige başladığında en çok kim yorum ve şans dilemiş orda bni görürsünLütfen insanları salak yerine koyan bidaha etkinligime hatta olduğum yere gelmesin sayın modum
Sorun yok yanlış anlaşılma olmuşKardesim bn hak etmedigim para Yi almam fakat etkinlikte cıktı tercih senin göndermeyebilirsin etkinlige başladığında en çok kim yorum ve şans dilemiş orda bni görürsün
Adam karıştırmış sorun yokKardesim bn hak etmedigim para Yi almam fakat etkinlikte cıktı tercih senin göndermeyebilirsin etkinlige başladığında en çok kim yorum ve şans dilemiş orda bni görürsün
Bisi demedim unutmusum sadecr göz yanılması de paran gelmistir gule gule harcaKardesim bn hak etmedigim para Yi almam fakat etkinlikte cıktı tercih senin göndermeyebilirsin etkinlige başladığında en çok kim yorum ve şans dilemiş orda bni görürsün
Teşekkürler para hesaba geldi bol kazançlar dilerimHaahhah 😂😂😂kafam güzel demiştim tayfun kundu bide çok yazan var 😊
EyvallahBisi demedim unutmusum sadecr göz yanılması de paran gelmistir gule gule harca
Yedege ihtiyac varmi 😁Bisi demedim unutmusum sadecr göz yanılması de paran gelmistir gule gule harca
Onun paparası var bende galiba bi dk bakayım@lazio34 kundi atmadixaa yokta
Sakin sakin 😄Yedege ihtiyac varmi 😁
ben söyleyim mi neden . Cünkü begenilip gecildi takipte olmayanlar listeye alındı@lazio34 kundi atmadixaa yokta